20 år siden

Hygge og tanker....natten

Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Har skrevet til den gifte mand.....er utålmodig efter at høre noget fra ham.

:o)

~~~~~~ ja, det keder mig at være helt alene.....hmmm...kunne altså være hyggeligt med noget selskab af en man kan kysse og putte med.

~~~~~~ mailen ~~~~~~


Hej........så sidder du måske og kigger på frække sider ? Eller sidder du rent faktisk og skriver til mig ? *S*

Jeg er ikke god til at være alene.....men har stornydt filmen "Frida" .... jeg elsker de film, hvor livet udspiller sig for alle mulige fascinerende mennesker, som på en eller anden er så ...genkendelige.¨

Jeg skulle have været hos en veninde, der har fået en baby.....kender du det, at man bare skal slappe af og lade op efter heftige dage ? Jeg skal åbenbart ikke socialisere i aften...nej, istedet har jeg ligget på min sofa og leget med mig selv, mens jeg så film.....der er bare denne lyst inde i mig der bliver ved......leger, piller, mærker alle de bitte små detaljer, mens jeg ser på en medrivende film. En dejlig form for meditation ? Virkelighedsflugt ? Nej, nydelse.

Jeg elsker vinteren af alle årstider. Alle årstider har deres smukke farver og dufte i luften, men vinteren slår dem alle. Landet lyser op i mørket. I mørket jeg elsker, som det tidspunkt af døgnet, hvor man kan leve i fulde drag. I ro og mag. Jeg elsker at ånde den kolde luft ind, dufte sneen og når der er stille, så kigge på stjernehimlen med alle dens kaskader af smukke farver af nordlys. Natten har en ro over sig....men naturen og menneskers handlinger i mørket vidner hele tiden om drama i alle nuancer. Lige fra soveværelser med duggede ruder, til en tå der tipper over på en andens fod og aer og et lille mirakelbarn i forældreværelset, der trækker vejret stille og roligt ind.......på gaden er stemningen og atmosfæren helt anderledes. Børnene leger og råber, som ejede de hele nabolaget....en kat er listet væk.....en hund gør...en taxa kører forbi med en træt politiker, mens de ligeglade og måske mere livsglade mennesker morer sig på den lokaleværtshus. Så meget der sker under én himmel. En himmel med milliarder af stjerneglimt, nordlys og luft der strækker sig længere ud i mørket end man kan forestille sig......

under alt dette er der så en mand, i et tilsyneladende tomt og stort hus med mange vinduer. Han har nogen drømme og han har også sin lykke i sin skæbnes hænder. Han har alle følelser givet ham af Gud, som han kan mærke. Nogle gange vil han vælge nogen fra eller tysse ned på dem, men som alle andre mennesker kan han ikke undgå at mærke dem.....han vil leve dem. Og han gør det. I det åbne eller i det stille. Det er uden betydning, for han gør det. Enten så gør man sig nogle handlinger eller ikke. For sig selv eller andre.

I de her dage er han tilfreds...meget tilfreds. Han under sig de ting han kan lide at lave. Nogen gange kan han ikke. Men sådan er livet - vi får ikke altid det vil vil have. Ligesom små-unger der græder hysterisk, hvor nogen forbarmer sig dem for at slippe for larmen. Sådannne spilleregler gælder ikke altid i livet. Uanset hvad, må man få det bedste ud af det man nu engang har fået til livsopgave. Ligesom i filmen "Arven" - kigger man under "ekstra" på DVD´en snakker de om et orsprog og den skæbne man kan vælge - eller den skæbne der kan blive valgt for én.

I aften ville jeg være taget ud på en café, hvis jeg var i et varmt land. Kigge på livet i millionbyen med de mange mennesker der nyder aftenens atmosfære.... jeg nøjes med at skrive alt imens jeg sidder og tænker på om Den Gifte Mand har skrevet og jeg hellere må checke indbakken....for jeg er lidt spændt på om jeg var lidt for plat ...alligevel.....eller om det bragte ham endnu en glæde at læse hvad hende Q nu har bedrevet i løbet af weekenden. Hun tror han vil forstå at hun skal have ro.....hendes liv bliver ikke kedelig og der sker hele tiden noget...men nogen gange....nogen gange...er det bare skønt at høre mexicansk musik og lade tankerne flyve.....

Vi høres, Du gifte mand. Ja, du skal skrive til mig *nikker* du ved jeg glæder mig.....ja, accept og frihed.....skønne ord...kan males.......accept i sort og frihed i hvidt.


~~~~~ jeg vil udforske mig selv til at male: kærlighed og dybde, hengivenhed og loyalitet, accept og frihed ~~~~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hygge og tanker....natten er publiceret 02/12-2003 01:44 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.