1. december med drllenisse.

Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Første låge i min dagbogskalender åbnes. Jeg har bestemt, at jeg vil skrive min egen lille julekalender her på Pennen. Det bliver så interessant, om jeg kan finde noget at skrive om hver dag. Teksten behøver jo ikke fylde lige meget hver gang.

Jeg har været kreativ i dag. Jeg har lavet dekorationer med kalenderlys i – en´ til stuen og en´ til køkkenet. Dekorationen til stuen mangler dog sit lys – jeg har ikke fået det købt endnu. Jeg bandt en krans til hoveddøren - gran bundet på en halmkrans sammen med buskbom og røde bær og pyntet med en rød sløjfe. Det er vist første gang i mange år at jeg har været så tidligt på vej med udsmykning til døren – men hvor er det flot. Vi har også fået sat udendørs lys kæde op – dejligt med lys og varme i den kolde og mørke vintertid. Jeg nyder i hvert fald alt det lys overalt i det ganske land, når jeg er ude i mørket.

1. december betyder, at der er oceaner af tid til jul. Vi tager en´ dag ad gangen og det, som vi ikke når inden jul – ja, det må ligge eller undværes. Det bliver jul under alle omstændigheder.
Jeg har da også fået startet på, at pynte til jul med nisser og julegardiner i køkkenvinduet og fra radioen lyttet til julemusik.

Drillenissen er flyttet ind og lavede fuldstændig kuk i en tekst, som jeg sad og skrev. Han må gerne få logi hos os, men på betingelse af, at der ikke drilles for meget. Resten af dagen har han forholdt sig i ro og det er også bedst, ellers får han med mig at bestille. Han er lidt naiv og antageligt også en letkøbt nisse – jeg skal bare sørge for, at der er risengrød til ham en gang imellem, så driller han ikke. Ja, hvad gør man ikke for en portion risengrød.

Slut for denne gang – første decemberbrev.

Hyggehejsa fra kreative Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 1. december med drllenisse. er publiceret 01/12-2003 20:35 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.