6 måneder, 1 dag siden

Jeg kan svaret selv i søvne.

Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
11 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
10 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
1 måned, 9 dage siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
1 måned siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
5 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Hej dagbog,- Den Tv station, nyheds center min bror arbejder på, kom ud med en forfærdlig artikel, der virkelig var var vinklet sådan, så dens sande nyhed blev falsk. Det handlede om, at folk der har et fællesskab med andre ved at gå i kirke, lever længere. Seriøst? Samme artikel kunne med stats garanti laves omkring alle der har et aktivt fællesskab. Det at holde sig i gang, forlænger livet.. Men ved at lade som om, at det galt kirken.. så er "nyheden" ikke længere sand.. men vinklet, så den bliver misvisende. Hvilket jeg så kommenterede på, med lidt ekstra viden :) for man har også lavet undersøgelser der viser, at syge folk der bliver bedt for, og de får det at vide! så øges risikoen for at få det værre! ikke pga noget udefra som sådan, men fordi de syge risikere at blive deprimeret, når det ikke hjælper noget som helst.. Da tankerne så bliver, at de ikke er gode nok.. eller de forstår at håbet om en gud, er falsk. Man har også lavet undersøgelser der viser, at bøn virker med omkring samme sikkerhed som tilfældighederne. Jeg tænker, at det ikke er min bror der har lavet den artikkel, - min bror er dog ikke synderlig klog på det område.. Han har et liv med en familie.. Hvor jeg hver dag har haft tiden til at sætte mig ind i alt muligt..Jeg tænker dog, at han ved at jeg er ateist.. Men han har ingen anelse om, hvor meget jeg har sat mig ind i alt dette.. og at ingen af disse folk, har en jordisk chance i en debat om dette emne.. åh ja, også har vi også en god ide om, hvordan konceptet om en sjæl blev til.. Et koncept der er så¨dødt som noget kan blive inden for videnskaben.. Da det lader til, at kroppen ikke har brug for andet end det fysiske for at fungere.. Dvs, selv om vi ikke ved alt om vores bevidsthed.. så er der ingenting der peger på, at den skulle være en del af noget andet.. end blot et produkt af vores hjerner. Her kan man starte med at studere "corpus callosum split brain" omkring en mand med 2 personligheder, en i hver hjernehalvdel. Har vedkommede så 2 sjæle? her døde det koncept, ikke for første gang, men igen.. da beviserne IMOD konceptet er bygget op af flere lag.. Det betyder ikke, at sjælen ikke kan findes.. blot at der er adskillige beviser der peger imod, at den ikke gør.. samtidig med, at der ikke findes nogle gode beviser, der taler for det..

Jeg er sikker på, at præsten de har været ude ved i taulov er super glad for den artikel.. hvad han ikke ved er, at jeg.. som han også har talt med engang,. som satte ham på plads i en debat.. læste dette makværk.. og sidder klar til at smadre alt hvad folk måtte sige..

Tænk over det! - hvorfor tror du, at religiøse ikke tør tage en offentlig debat med mig.. Hvis de er så sikker på, deres gud.. så burde det være en smal sag.. De skal jo ikke overbevise mig, men dem der lytter til debatten.. og lade de neutrale lyttere, selv se hvem der har de bedste argumenter.. De løber! de tør ikke.. deres våben er præiken, og når folk som mig kan smadre det... så ved de godt, de ikke har en jordisk chance.. og jeg har ikke noget imod at sætte hårdt imod hårdt.. De vil sikkert gerne påstå, at jeg er djævelen.. så de vil blive mødt med, at de er bedrageriske løgnere.. der ønsker at fylde folk med løgn, så de kan forøge deres medlemstal..og spilde folks tid med bullsshit. Der er intet godhed i folks religion.. Der er en "dem imod os" indbygget.. og det har aldrig ført til noget godt.. samt adskillige levn af dårlig moral indkodet i deres religion. - igen, hvis folk var stærke nok i deres egen tro.. burde de så ikke løbe imod mig til debat, og ikke fra mig?

De vil selvfølgelig gerne ha, at jeg bare giver op.. hvorfor kæmpe, er gerne deres stupide spørgsmål.. til det må svaret også være.. for der er flere.. Hvorfor stopper i ikke bare med at sprede jeres lort? for jeg stopper først.. når i er færdige med at sprede jeres lort.. og færdige med at tro :) eller når i kan bevise at i taler sandt.. hvis jeg kan hjælpe med, at få folk ud af løgnen om guder og sjæle..så vil jeg være glad.. nyde livet.. og måske i stedet se imod stjernene, men en forståelse af.. at vi er en del af et kosmisk kredsløb.. i og med at 3 af de 4 mest almindelige elementer i universet, også er fremtrædende i vores kroppe..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg kan svaret selv i søvne. er publiceret 02/09-2023 22:20 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.