En ganske almindelig hverdag.

Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Endnu en dejlig dag er snart forbi. En ganske almindelig hverdag med ganske almindeligt indhold. Jeg tænker på, hvor taknemlig jeg er over, hvor rig min dag er af små ting, som gør det hele mere bekvemt og dejligt. Jeg går og fryder mg over, hvordan min dag bliver lettere at håndtere.

Jeg kom sent i seng i aftes, men sov til klokken 9.30 i dag. Mand og barn lod mig sove – det gjorde mig glad. Jeg kravlede ud af min dejlige, varme seng, gik på badeværelset og drejede op for det varme vand, så jeg kunne få mit bad. I køkkenet lukkede jeg op ind til køleskabet, hvor der var frit valg af morgenmad og i termokanden stod friskbrygget kaffe. Jeg gik ud og satte mig i min bil og kørte ind til plejecenteret, hvor jeg havde et møde. Nemt transportmiddel til at bringe mig derhen, hvor jeg ønsker. Bagefter handlede jeg. Det stod mig frit, hvad jeg ville putte i indkøbsvognen – ingen impulskøb i dag. Hjem igen og spise frokost og ordne forskellige sysler i huset. Det går jo som en leg med de forskellige hjælpemidler. Ud i postkassen efter dagens post, som bliver leveret – næsten helt op til døren. Jeg satte mig i min bløde og konforme lænestol og læste i min gode bog. Den bog, som jeg lånte kvit og frit på biblioteket. Jeg tog fjernbetjeningen og tændte fjernsyn og parabol og kunne vælge mellem mindst 30 forskellige programmer. Inden jeg tog på arbejde loggede jeg ind på min pc´er på Fyldepennen og læste et dejligt brev. Jeg skal nok skrive tilbage – der er et par stykker, der venter på svar. Jeg tog på arbejde – ind til de kære gamle beboere og en sød kollega. I dag mødte jeg fra 16.00 til 20.00, fordi jeg skulle møde holdet, som jeg spiller dilettant med. Hjem til mand og barn og sludre hyggeligt om dagens forløb Slutte dagen med et besøg på Fyldepennen inden den sengetid, som jeg naturligvis selv bestemmer.

Jo, det har været en dejlig dag med skønne og funktionelle ting indenfor rækkevidde. El, vand, hjælpemidler, bil og benzin. Hygge og samvær. Et smil – nej flere - og søde ord. Dagens små oplevelser og humoristiske indslag. Høre den gamle kone synge ”Lille Lise let på tå”, mens hun danser hen ad gangen med sin rollator. Jo, min dag gjorde mig glad og jeg er taknemlig for alle disse ting, den velvære, mit eget valg og friheden.

Jeg hilser af og ønsker godnat.

Hyggehejsa fra en taknemlig Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En ganske almindelig hverdag. er publiceret 12/01-2004 23:12 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.