De første år
Camilla Grub...
10 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 11 dage siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
10 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Kære dagbog.

Det er nu endeligt vedtaget, at jeg skal flytte til ny lejlighed. Endelig, og det selvom jeg kun har søgt i godt 1 måneds tid. Jeg sidder lige nu med papirerne foran mig, og har lige underskrevet tilbudet på den nye lejlighed samt underskrevet opsigelsen på min nuværende. Meget tid har jeg ikke at løbe på, for har allerede fået den nye lejlighed pr. 15. maj. Mangt og meget skal ske forinden. Lige nu kan jeg slet ikke samle mig om noget som helst, og de sidste to nætter har jeg sovet mildt sagt af <censur> til. Det hjalp dog noget på det, efter jeg i går var oppe og se den nye lejlighed. Glædeligt overrasket blev jeg, for der var en del mere plads, end jeg troede, og Tanja får alletiders gode værelse. Indretningen er også en del bedre end min nuværende. Der er også sket en del renovering indendørs, så alt er i meget bedre stand, end lejligheden her nogen sinde har været det i de godt 6 år, jeg har boet her efterhånden.

Det må siges at være omvæltningernes tid, for ikke nok med at jeg selv flytter, så allerede på søndag sker første omvæltning. Min ældste flytter hjemmefra. Det bliver mere end mærkeligt, og ærligt kan jeg ikke helt forlig mig med tanken, for ikke nok med at han flytter, så får jeg ham ikke sådan lige at se igen med det samme, da han samtidig skal ind som soldat pr. 1. april. Hans værnepligt skal han aftjene på Vordingborg Kaserne. Han glæder sig heldigvis og eneste minus, han endnu har ytret noget om er, at det ikke helt passer ham, at han ikke er hjemme på sin 20 års fødselsdag den 13. april, men den dag befinder sig på kasernen. Vi andre må så se, om vi ikke kan fejre ham med maner ved først givne mulighed.

Sidste sommer flyttede Lasse hjemmefra, nu Jesper. Tilbage bliver mig, Tanja og Coco. Heldigvis er Tanja ikke så gammel endnu, at hun også går i flytteplaner. Det ville have været slemt om også hun havde de planer.

Det er i øvrigt meget godt, at jeg så hurtigt kan komme ind i den nye lejlighed, men det har også et minus, for mine forældre, der plejer at være et fast anker i slig situationer, er på det tidspunkt på ferie, og Jesper er inde ved militæret. Nå, mon jeg ikke finder en løsning på det problem? Tror jeg, men det kræver sit mandskab at flytte fra en 3. sals lejlighed.

Ud over flytteplanerne går livet sin vante gang. Coco er heldigvis blevet lidt roligere, nu hvor han lige er fyldt 1 år, selvom der stadig ikke skal meget til, før at han stresser vildt op, men hvor jeg ved juletid var ved at opgive, er det i dag vendt til det modsatte. Nu ved jeg, hvordan han skal styres, selvom vi da også har dage, hvor man kun glæder sig til det bliver sengetid. Et problem"barn" er han og forbliver nok som så i endnu nogle år. Vigtigst er, at jeg er kommet ud af gråzonen, hvor jeg ikke vidste ud og ind, hvad jeg skulle og ikke skulle. Tanja er også blevet rigtig god til at styre ham, selvom hun nok aldrig kommer til at gå tur med ham. Det har hun ellers et meget stort ønske om, men... nej, den går godt nok ikke.

Mit hjertebarn, Fyldepennen, går det også godt med. Snart barsler vi med bog nr. 2. Der er lagt så meget arbejde i den nye bog, at det bliver umuligt at fortælle om det, hvis det ikke skal ende op med en hel afhandling. Vi er så tæt på udgivelsesdagen, som vi næsten kan komme det, og indrømmet... sommerfuglene har travlt i min mave. Jeg er SÅ spændt på det endelige resultat. Om få uger sker også noget andet, som den sidste tid har resulteret i ekstra mange sommerfugle, men zip zip, min mund er lukket med lynlås, lim og tape.

Og nu er klokken 9 og kommunen har åben. Har nogle telefonopringninger, jeg godt vil have klaret inden weekenden sætter ind.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ny lejlighed. YES! er publiceret 26/03-2004 09:06 af Lise-Lotte Gerding (Lise-Lotte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.