20 år siden

Ømme fødder og gulerødder

Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 13 dage siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 9 dage siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
På arbejde i 12 timer og så intensiv rengøring bagefter, der er noget som kan mærkes på fysikken. I tirsdags var jeg inde hos min far i 4½ time efter arbejde, og i dag i 2 timer. Jeg skal der hjem igen i morgen, for at være sikker på at han får sendt gardiner, dyne og rullemadras af sted på renseri. Jeg ved ikke om det bliver i weekenden eller først i næste uge, at jeg begynder at fjerne det gulvtæppe som hundene har beskadiget med deres efterladenskaber. Men væk det skal det.
Han virker som om at han har accepteret at jeg går til den med hård hånd, hvor jeg smider gammel ragelse ud og rydder op i ALLE hans gemmer. Da jeg var der hjemme i tirsdags, snakkede vi om det at hundene ikke skulle være i stuen når han ikke var hjemme. Han syndes at ” det var synd for de stakkels dyr, at de ikke måtte gå frit omkring ”. Men efter at han var taget ud og køre bemærkede jeg at begge hunde opholdt sig i gangen, som om at de var i vente position til at han kom hjem igen. Jeg flyttede deres kurv der ud og i løbet af 5 min lå de der begge.. Jeg tror at jeg har fået ham overbevist om at de altså ikke tager skade af det ;-)

Vi var til møde sammen med lægen nede ved André i går.. Hun ville gerne høre vores observationer så hun kunne drage peraneler imellem det vi som forældre havde observeret og det som stedet havde oplevet siden det sidste møde. Vi blev hurtig enige om at skolen havde en meget negativ holdning omkring ham, hvor de også direkte har sagt at det var skuespil fra hans side. Men med den intiligens niveau han har, er ingen af os i tvivl om at det kræver noget mere begavelse at komme med de udtagelser som han har gjort, og fastholde dem.. De kan ikke på nuværende tidspunkt stille en diagnose på ham, men er ikke i tvivl om at der langt mere end fantasi bag hans tilstand. Problemet ligger i, at der er meget sværere at diagnoserne en retarderet end hvis han var alm. begavet. Så i første omgang giver de ham et anti psykotisk præparat, så han kan få ro om natten, og så vil de holde kontakt med stedet for følge virkningen af det.
Jeg har fået lagt den værste chok vedr. hans tilstand bag mig, og har et større overskud til at se realistisk på det der sker omkring ham. Jeg kunne mærke at lægen observerede hvordan jeg reagerede på div. problem stillinger, men hun sluttede af med at konkludere at vi alle bakkede 100% op omkring ham, og at det var vigtig..

Uanset om han får en psyatisk diagnose eller ej. Han vil altid være min søn, som jeg elsker for den han er.

Og så lige en god ” nyhed ”. Jeg har ingen abstinenser efter min ned tapning af mit kaffe forbrug ;-) Jeg har stadig min morgen kaffe med på arbejde, men det er ikke noget med at tage hjem og lave en kande eller to i løbet af dagen. Efter arbejde deler Claus og jeg en kande og så er det ellers slut. Det er simpelthen vanens magt som jeg har været underkastet.

Jeg tror at min krop vil have godt af et bad. Jeg føler mig som en omvandrende nullermand..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ømme fødder og gulerødder er publiceret 22/04-2004 20:21 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.