Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 21 dage siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Overgreb avler altså ikke...
Ansu Orheim ...
9 dage siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Og smuk til hendes bryllup..

Vi startede med at køre min far ud til min søster, da han og min søster skulle ankomme i en limousine ( min svogers ide ) til kirken, hvor efter at vi tog ud til kirken og hilste på de andre gæster..
Da gæsterne har fundet deres pladser, stillede jeg mig op udenfor kirken for at tage billeder når de ankom. Kordegnen og jeg lavede lidt sjov med, at når jeg skulle ind og finde min plads, ville gæsterne rejse sig i tro om at det var min søster der kom.. Det gjorde de godt nok ikke men jeg fik alt opmærksomhed for en stund, og det var ( desværre ) ikke den eneste gang hvor jeg opnåede det den dag.
Jeg havde valgt at sætte mig sammen med André ud for indgangen da han skulle videofilme. Desværre gik der ged i videokameraet og vi kunne ikke få den til at virke, så han blev dybt ulykkelig. Men ind kom min søster og vores far, og jeg blev ramt af et øjebliks billede af min søster da hun var barn. Hvor hun altid stod på et ben og hoppede på stedet, når hun var nervøs og ikke viste hvordan hun skulle takle en situation.
Præsten holdt en smuk tale for dem, og da de kom til selve vielsen var der ingen der var i tvivl om at min svoger ville høres på bageste række med et højt og tydeligt JA… Min søster… Ja hun lage ham lidt på pinebænken ;-) Hvor hun kikkede drillene på ham og lod sekunderne gå, inden hun kom med sit Jaaaa. Hele kirken bryd sammen af grin inkl. præsten.
Efter vielsen kom min søster med en – Det var da slet ikke så slem.. Hvorefter hun blev omringet med knus og lykønskninger..

Jeg kan godt forstå at hun har følt sig stresset med arbejde hun har lagt for dagen, med hjemme lavet indbydelser og bordkort hvor der både var menu. bordplan, beskrivelse af hvem var hvem osv.
Senere på aftenen fik jeg endnu engang opmærksomheden.Min søster holdt en tale til min svoger, men afbryd med – Ja og så min søster, som står henne ved gardinet og filmer med et video kamera som IKKE ER TÆNDT…. UPS

Til grin kan man altid blive !!

Nå men vi kom i seng kl. 03.00 og stod op igen kl. 09.00 . Vi spiste morgenmad sammen med brudeparret plus div. overnattende gæster, og kørte så den laaaaaaange vej hjem igen. Himmel og hav stod næsten ud i et som man siger. Regnen piskede ned, det lynede og tordnede da vi kørte der fra, men blev mødt af næsten skyfri himmel og høj solskin her i byen , så der var jo ikke så dårligt.. Vi havde lige nogle praktiske ting at ordne, så som at dække kaffebord inden at vi var klar til vores hold gæster.
Kl 15.00 stod vi klar ude ved Gocard centeret og så blev der ellers kørt ræs.. Jeg tilsluttede mig skavank holdet som bestod af 2 knæskader og 2 dårlige rygge.. Men det var nu også meget sjovt at kikke på.. En ting er sikkert… Michelle skal nok have MANGE køretimer.
Bagefter var vi inde i restauranten og få barbequeben.. Hmm det var godt !! Og så hjem og få kaffe bagefter. Nøøøj hvor var jeg træt i går aftes, men også tilfreds med at det hele ” næsten ” havde gået planmæssig.

Den eneste minus var at vi var nød til at have ”pligt ” gæster med ( Min svigerfar og hans kone ).. Vi har det bestemt ikke godt i hinandens selskab, men holder gode miner for børnenes skyld.. Min svigerfar fylder 70 år til August, og vi er inviteret sammen med bla Claus´s ex kone.. Jeg må ærlig indrømme at jeg har ikke lyst til at deltage. Men jeg ved at hvis jeg siger fra, så tager Claus heller ikke af sted.. Og så vil skylden blive lagt på mine skuldre.. Og det er ikke af Claus, men !!

I dag skal jeg køre André tilbage på gården. Jeg havde bedt ham fri fra skole for at det ikke skulle blive så forjaget.. I morgen skal jeg så en tur der ned igen til møde sammen med skolen.. Det bliver MEGET spændene..
Skolen havde kontaktet gården med et krav om et møde pga. den ændrede situation vedr. hans medicinering, som jeg i øvrigt syndes er fuldstændig unødvendig pga. at de var informeret omkring det. De havde så bedt ”konen ” om at informere de involverede partner vedr. dette møde.. Og hun har selvfølgelig informeret os.. Skolen kommentar dertil havde været. VAR DET NU OGSÅ NØDVENDIG.. De havde ment at hvis kommunen var informeret ville det være nok.. Konen havde sagt, at det er altså forældrene der har forældremyndigheden over ham, og hvis de ikke var velkommen, kom hun heller ikke..
Konen tror at vi nok kom til at sætte skolen lidt for meget på plads ved det sidste møde, hvor vi bla havde gjort dem deres ansvar bevidst, og krævede svar på hvorfor at de ikke havde efterlevet den handleplan som så så flot ud på papiret.. Men nu får de bare lidt mere at blive stillet til regnskab overfor..

Nå men nu har jeg e lille mand der står og tripper og gerne vil af sted…

Jeg har haft en kanon weekend, men nej hvor er det dejlig at den er overstået..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min søster var så yndigt er publiceret 03/05-2004 12:20 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.