20 år siden

BryllupsKvalme!

Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
2 måneder, 3 dage siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Sidder her ved den bærbare computer og får mig lidt morgenmad. Jeg har været oppe siden kl. 3 for at læse om Immanuel Kant og - pyha, stoffet er kogt meget ned så det kræver meget af de slidte hjerneceller, hvilket man efter 3 stive timer godt kan mærke. Jeg synes dog (heldigvis) at han er mega spændende:-) Hvilket jo helt klart gør det en del lettere - både at læse, men også når man ved at man kun når 7 sider på en time, så man ikke får Kant kuller!
Dagen i dag skal bruges til at læse i. Jeg er ved at komme i eksamens humør - hvilket betyder at jeg vender op og ned på min døgnrytme. Jeg sover om dagen og læser om natten:-) Jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg har det sådan, men det er nu meget behagligt - for natten har et eller andet over sig (når bare man ikke skal ud at gå i en mørk skov...).
Titus var en lækker forestilling (hvis man kan sige det?). Vi sad på første række og fik dèt hele med (det der foregik nede i orkestergraven og oppe på scenen). Jeg glæder mig meget til jeg skal ind og se opera igen, men desværre har jeg endnu ikke nogen idè om hvornår det bliver...Jeg skal nemlig lige have overstået min eksamen (sådan er det snart med dèt hele, i øjeblikket - alt bliver skubbet til side).
Noget andet er...jeg er lige ved at få bryllups-bræk-fornemmelser! Overalt hører man om de to, som skal giftes d. 14. maj - og helt ærligt, så synes jeg det er gået ret så meget over gevind. Man kan ikke se nyheder, høre radio eller andet, uden hele tiden at blive bombaderet med "bryllupsforberedelser" - Jeg ved så udemærket godt, at det er kronprinsen det handler om, men altså der må da være en grænse?
Vi drejer lige hovedet mod Fredensborg, hvor vores reporter.....står udenfor Fredensborg kro, som lige om lidt får besøg af to meget kendte danskere, der om mindre end en uge skal giftes - Og hvad sker der så i Fredensborg lige nu? (stiller om) Vi (reporteren og de mennesker som står foran kroen) venter i stor spænding på at parret skal dukke op. Mange af glomiddags-gæsterne har stået her i et par timer (!!!!!!!!!) for at få den bedste plads, når Mary og Frederik vil spadsere forbi.
Imens vi venter på gæsterne, fik vi tidligere i dag lov til at komme ind og filme det lokale (wau???!) hvor middagen skal holdes (man stiller om).Og her skal Mary og Frederik så sidde.
Som om det ikke var nok, så bliver der fra den anden kanal af, reklameret med at de sender fra den royale middag (selvfølgelig ikke spisningen, men udenfor). På denne kanal har Mi(ch/k)ael Kamper fået et studie midt ude i Tivoli søen.....hvor han så sidder under en hvidpavillion på en slags platform....
"Vi skal huske at DR1 selvfølgelig sender direkte fra Match-racingen i morgen". TV2 sender militær paraden, rock `n royal, Fredensborg middagen - og? Hvad mon det næste mon bliver?
Mon hovedpersoneren selv når at bliver trætte af brylluppet inden det kommer igang?
Bræk, bræk, bræk...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget BryllupsKvalme! er publiceret 09/05-2004 06:31 af Dicte.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.