Lækker boblende fornemmelse.

feber
Kenny Raun (...
9 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
2 måneder, 28 dage siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg har fri i dag. Det er jo ganske herligt, men når chancen er der for at sove længe – ja, så vågner jeg , før en vis person får sko på. Manden er lige gået udenfor en halv times tid, mens jeg sidder her og skriver. Når han er kommer ind igen, vil vi have vor morgenkaffe i hygge og tosomhed og jeg vil tænde et stearinlys.

Jeg kunne godt smutte op under min dyne igen, men jeg beslutter mig for at blive oppe og så tage en lur længere op på dagen. Jeg skal have puttet mit ”hængeparti” i kuverter, frankeret og postet. Hvor er det dejligt at have til side nu – det er som om, når et hængeparti er ude af verden, er råderummet større. Hængepartiet hænger der som en tung sky, indtil det bliver gjort og ja – bagefter er der en lækker fornemmelse i kroppen, der ligefrem bobler energisk. Så er det nemmere at smøge ærmerne op og tage fat. Jeg må dog indrømme, at jeg har lidt stive led efter mit havearbejde forleden dag. Det går vel over igen og jeg havde en vidunderlig tid derude i haven med min bekæmpelse af ukrudt og indtagelse af frisk luft samt lidt sol på kinder og arme..

I aftes var vor cykelaften. Det blæste ret meget og det var jo aftenen før en helligdag. Deltagerantallet var da også derefter. Vi var fire cyklister af sted. Tre midaldrende kvinder og en dreng på 11 år. Vi cyklede nok 10 – 15 kilometer – halvvejen stik mod vestenvinden. Den vind var strid og der skulle bruges kræfter. Morten på 11 år var meget omsorgsfuld, fulgtes med mig og spurgte til mig, men jeg kunne fint holde trit. Ude ved diget – til Vadehavet, holdt vi vand-, kiks- og rygepause
– og nu går en prås op for mig, hvorfor jeg ikke har sovet så godt i nat. Jeg har siddet i græs på den kolde jord – og det tager jeg øjeblikkeligt til mig. Hvornår bliver jeg klogere? Jeg tænkte slet ikke over det – var bare i nuet og nød at holde pause. Nå – en masse vand at drikke i dag, så er det væk igen.
På cyklen igen og af sted – nu med sidedvind – mindre strid for at cykle de sidste 4 – 5 km i medvind. Hvilken lise, hvilken lækker følelse at kunne suse af sted uden at skulle bruge kræfter. En´ af de andre sagde til mig, at hun ikke havde regnet med at se mig stille op til cykeltur i denne blæst. Det er godt, at man sommetider kan overraske. Hehe.

Det må vist være ordene for denne gang. Nu kommer manden snart ind og så skal vi have kaffe.

Ha´ en rigtig god dag alle sammen.

Hyggehejsa fra en morgenduelig Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lækker boblende fornemmelse. er publiceret 20/05-2004 06:50 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.