20 år siden

Studenterkørsels-dag

skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 13 dage siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 18 dage siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
8 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Det er dagen efter min studenterkørsel, og jeg er træt og øm i kroppen. Jeg er glad for at jeg endte hjemme i min seng, selv om de fleste overnattede hos Kasper som var sidste person på turen.
Turen var sjov, men efter at have hørt hvor meget ravage mine klassekammarater nåede at lave herhjemme PÅ ET KVARTER! er jeg MEGA nysgerrig efter at høre hvad de fik lavet andre steder, for det kan ikke have været så lidt endda.
Turen startede med HØJT humør og god gang i truthornene - jeg troede ikke på min hørsel ville overleve ;-). Jeg kan knap huske de forskellige steder, nogle holdt os udendørs (klogt) andre indendørs (godt for os). Jorbærpunch var vildt populær som servering, og næsten hvert sted kunne vi udbryde \"Jorbærpunch! Ihh, det har vi aldrig hørt om før vel?\" og tilsidst sprang vi dem stort set over. Chips i ALLE former var der også mange af, og desuden frikadeller, pølsehorn, salat, grøntsager, slik, pizza, sodavand, øl og massere af FRUGT. Det mest populære var det som faldt lidt uden for, som vores punch (uden jordbær, bestod af cider, farve-værk og juice), samt ice-tea og is-lagkage. Okay, slikket var også fedt. Et sted var der toffefee og Riesen (sidder i tænderne), nogle serverede lakridskonfekt, chokoladefondue, Haribo-miniposer, tobleronetrekanter og mini-rittersport. Nødder og rosiner var jeg glad for at se.
Da vi kom til vores hus, som nr. 8 tror jeg, var folk \"ved at være der\". Kasper smadrede et champagneglas - men pyt. Et par drenge gik på toilettet og pissede over kors - øhh..? En synes han bedre kunne lade vandet i vores kælder - hvad har du gang i, mand!? Nogle dumpede en toiletrulle i vores toilet - hvad sker der lige!!? Nogle råbte \"go\' røv\" til min lillesøster, andre startede en jagt på vores kat (som dog er smart nok til at løbe fra dem) - hold jer væk! Nogle skodde en cigaret i en pizza, så min mor fik travlt med at hente askebægre. Vores punch fik mange komplimenter, det fik et billede af vores flyvende huer også og jeg blev begravet i gaver, blomster, naboer og familie - fedt. Jeg fik fat i en lille taske til mobil og kamera, min tykke jakke, et par handsker og måtte opgive ørepropperne, derefter var det afsted igen.
Mor fortalte af det var godt at familien var der bagefter ellers havde det været for ensomt. Familien kunne så også spise de mange rester.
Selve køreturen var kold, vindblæst og fuld af øl, bræk og sjov. Kim smed bukserne et af stederne, kyssede tungekys med en schäfer-hvalp og smadrede en øl ud over 3 piger, det resulterede i at Nina skiftede tøj på lastbilen, kørende i fuld fart og med et tæppe holdt for af et par andre piger. Kasper gik i brædderne kort efter vores hus og fik klippet i hak i skyggen af Kim (det så farligt ud). Der blev griflet flittigt i huerne, selv om jeg ikke fik skrevet så meget. Vores lastbil var relativt let at stige ind og ud af da klappen fungerede som en landgangsbro. Da Martin viste tegn på fuldskab stod han på vores sidde-paller og holdt fast i en snor fra dækkenet, og så MEGET sjov ud. Thomas var også godt pløret, og begyndte at snakke om at jeg sendte ham \"frække øjne\" og at jeg så synes at han var en frækkert - næ Thomas, jeg synes bare du er fuld *g*. Jakob lagde sig til at sove, og fyldte på et tidspunkt halvdelen af sæderne. Hver gang vi passerede levende væsner tudede vi i højt humør, og vinkede som besatte, og der blev vinket tilbage. En bil passerede os og rakte os en ice samtidig - flinke mennesker!
Vejret var regnfuldt på et tidspunkt, og det er virkeligt hård regn! Jeg ville ønske jeg havde taget regnfrakke på. Vi nåede aldrig at blive sultne på turen - sjovt nok. Tilgengæld var der RIFT om alle toiletter - også sjovt nok.
En ting jeg lærte på turen var at give pote, jeg har ellers altid været genert, men det var der ikke rigtig plads til på turen. Så nu kan jeg det - goddag, goddag!
Hvad der kunne have optimeret turen er: Varmt og vandtæt tøj fra starten, mit eget tudehorn og mere te og take-along varme sager fra forældrene. Tilgengæld har jeg lært at påskønne hageremmen i min hue.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Studenterkørsels-dag er publiceret 20/06-2004 13:54 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.