Findes der noget bedre end ærlighed?

25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Har i det sidste 3/4 år, arbejdet en del med mig selv... tvunget mig selv til at se de sider af mig selv i øjnene, som jeg ikke bryder mig om. Det har været hårdt, jeg har følt jeg bare stod stille, og ikke kom ud af pletten, folk, som jeg ikke har set i hhv. 4, 6 og 14 år, er dukket op i mit liv igen, uden jeg selv gjorde noget for det, og det har alle tre været folk jeg havde et uafklaret forhold til, men som nu er afklaret.
For 1½ måned siden, så jeg for første gang, at jeg virkelig var kommet langt af hele denne selvudviklings- og forståelsesproces, og jeg begyndte, at lade de ting jeg var nået frem til smitte af på andre. Det vil sige, jeg var ærlig, nu ikke blot over for mig selv, men også overfor de involverede mennesker, og jeg har taget konsekvenserne af den ærlighed.
Og selvom jeg lige nu står i en situation, hvor jeg ikke rigtig kan se hvordan det hele skal kunne gå, føler jeg mig fri, på en helt ny måde.
Der er meget glæde med inden i det, men også meget smerte. Jeg ville ønske at jeg kunne sig, at glæden fyldte mest, men det passer ikke. Og dog alligevel, den glæde det er, at have fundet mig selv frem, og acceptere det jeg ser, kan ingen igen tage fra mig, hvis jeg holder min ærlige stil fra nu af, og tager konsekvenserne med løftet pande. Det er altsammen meget nyt, og det er ikke sikkert jeg helt kan formå at holde stilen, for det er helt sikkert ikke så let som antaget, men jeg er da i hvert fald på rette vej :D
Inden for de sidste tre dage, har jeg skrevet 7 breve/mails til 5 forskelige personer, og det meste af det, har været en udredning af de små knuder der kan have været på mit forhold til dem, og det gør mig bare så glad, at jeg ikke er til at skyde igennem, men et enkelt er meget mere kompliceret end som så, og jeg har svært ved at se, hvordan det overhovedet skal kunne gå. Jeg ved hvad der er det rigtige at gøre her og nu, og det må jeg holde mig til, selv om det til tider gør mig ked af det. Men jeg nægter, at lade mig slå ud af de problemer, der er i forhold til, for mange af dem, kan jeg slet ikke gøre noget ved, men må bare vente og se hvad der sker, og indtil da, må jeg bare få det bedste ud af det som det er.

Men alt i alt føler jeg mig faktisk glad nu. Weeee :D

Vil smutte...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Findes der noget bedre end ærlighed? er publiceret 16/07-2004 23:14 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.