Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
en af mange
Sune Yttesen...
21 timer siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 21 dage siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
På en måde kunne jeg godt tænke mig, at kunne sige – intet kan chokere mig, men på den anden side ville det for mig også betyde, at jeg var følelsesløs, kold og ikke lod mig påvirke at en evt. situation.
Selvfølgelig har jeg da oplevet situationer hvor jeg ” kun ” har kunne trække på skulderne og sagt - det overrasker mig ikke !! Men så er det også over i noget mere forudsigeligt, en handling eller begivenhed hvor det ikke kommer som nogen overraskelse. Som f.eks. når ex konen stiller sig på bagbenene.. Det er MEGET forudsigeligt ;-)

Michelle ringede til mig kort efter at jeg var påbegyndt min vagt her til morgen. Jeg kunne høre at hun græd og var fuldstændig ude af den. Hun bad mig ringe op til den tlf. som hun ringede fra, og som ikke var hendes eget. Hun fortalte at hun var blevet verbalt overfaldet på en restaurant, af nogle piger som havde tilknytning til den tiltalte i voldssagen, og som MEGET gerne ville have hende med uden for.. Det havde lykkes hende at stikke af over på en anden restauration ,og låse sig inde på toilettet, og nu turde hun ikke forlade stedet !!

Jeg har tidlige sagt til hende, at hun virkelig skal passe på sig selv hvis hun absolut vil i byen, da det vil være svært ikke at møde nogen som kender til sagen, pga. at den tiltalte er meget kendt/frygtet i værtshus miljøet. Jeg har fundet ud af, at hen er den type som har mange venner, men bestemt også mange fjender, men der er ingen gylden middel veje, det er enten eller.. Han er bestemt ikke en man leger med for sjov !! Endvidere har jeg sagt, at hun ikke under nogen omstendigeedder må snakke om sagen når hun er i byen, og hvis der bliver optræk til ballade, skulle hun komme væk eller som hun så også gjorde, låse sig inde på et toilet og ringe til mig..

Heldigvis holdt jeg næsten uden for, så jeg slukkede top skiltet, låste bilen, og gik direkte over til nogle betjente som stod uden for.. Jeg forklarede den ene om hvordan det stod til, og bad ham om at holde øje med at vi kom ud og væk der fra.. Han gav mig et arrogant NÅ til svar !! Og det er en mand som er ansat til at hjælpe og beskytte samfundenes borgere, og som skal være med til at give tryghed. Vor herre til hest og tak for hjælpen tænkte jeg bare, hvorefter jeg ilede ind på stedet.
Jeg fandt toilettet og fik hende til at åbne døren. Hun var fuldstændig forgrædt og bange, og ville i første omgang ikke med uden for. Jeg fortalte at der stod 2 betjente der ude, så der ville ikke ske hende noget.. På vejen ud tilsluttede en af hendes venner sig til os. Jeg kendte ham kun af navn, så det var rart også at få ansigt på ham.
Da vi kom ud, bemærkede jeg at betjentene kikkede efter os, så jeg havde nok ikke talt til helt døve øre. Henne ved bilen stod der en flok piger som jeg også havde bemærket da jeg gik ind, men ikke fundet noget mistænksomt i.. Da jeg låste bilen op og åbnede så Michelle og hendes ven kunne komme ind, blev der råbt TUDETØS…TUDETØS…TUDETØS… fra den flok som nok bestod af ca. 8-10 piger. Michelle var knust !!

Hun fortalte, at hun tidligere på aften havde mistet hendes taske med pung, mobil og nøgler til hendes lejlighed. Så det endte med at jeg kørte dem hjem til hendes ven, og så ville hun overnatte der !! Ved nærmere eftertanke synes jeg at have hørt hans navn rimelig tit her på det sidste, så måske har jeg en hemmelig svigersøn ;-) Han virker i hvert fald sød og rar..

Michelle fortalte, at en af pigerne bla havde nævn den tidl. tiltale for mordforsøg. Det var også den som hans far hængte sig i da vi var i retten, men den er lavet om til vold af særlig farlig karakter pga. manglende punktblødninger i hendes øjne.. Jeg ved så ikke om de ikke har hørt det, eller om de ” bare ” hænger sig i den første tiltale.. I hvert fald virker de ikke til at have ret meget imellem ørene… Godt nok har Michelle anmeldt ham for vold, men det er politiet der har bestemt under hvilken paragraf han skal tiltales…

Vi ( Michelle og jeg ) har den samme fighter ånd når der sker noget der er uretfærdigt. Hun har under hele forløbet sagt – at han skal ikke have lov til at styre hendes liv, og at han skal have sin straf for det han har gjort. Men om hun kan klare det psykisk, ved jeg ikke !! . Jeg har tænkt mig at få en ordentlig snak med hende om psykologhjælp.. Jeg tror at retssagen og livet bagefter, kommer til at blive hårdere for hende, end selve overfaldet. Vi har endnu ikke hørt hvornår den kommer for igen.

Senere hvor jeg holdt i minefeltet ( midtbyen ) fik jeg øje på en udsmider fra mine unge dage.. Ha ha hvor det lyder, ;-) Men han arbejder stadig som udsmider, bla på det sted hvor Michelle havde været først. Jeg kaldte ham til mig, og spurte om han ikke kunne kikke efter hendes taske. Jamen den havde han skam fundet i deres baggård, og lagt overe på den restauration hvor hun havde været sidst. Jeg har så hentet den her i eftermiddag, og desværre måtte konstatere at hendes pung og mobil var væk, men hendes nøgler var det heldigvis..

Hun er stadig ude ved hendes ven, men kommer hjem og hjælper Claus med at lave marmelade i morgen..

Hvem sagde – Små børn, små problemer – Store børn, store problemer ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kan stadig blive chokeret er publiceret 17/07-2004 17:51 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.