18 år siden

Marmelade prinsessen

Fitness
Peter
9 år siden
Tanker
Luxuryline
7 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
8 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
8 år siden
savføre
Peter
9 år siden
poop
Regitze Møbi...
8 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
6 år siden
Luftforandring.
Neola
1 år, 3 måneder siden
Tiden er går
Halina Abram...
4 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
12 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
9 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
5 år siden
Stemme
Halina Abram...
4 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
7 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
14 år siden
Plan B
Dus
5 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
5 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
7 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
10 år siden
Lana Del Rey
Christacia
9 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
9 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
10 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
9 år siden
Puha det tager godt nok lang tid, var Michelles kommentar til at lave og fylde 21 glas med jordbær/rabarber marmelade. Men det har ikke taget pusten mere fra hende, end at hun godt kunne tænke sig at lave appelsin marmelade sammen med Claus.

Vi lavede en aftale om at mødes hjemme ved min far efter arbejde i går. Claus var på golfbanen, og min far sad opslugt i hans Tour de France, så ham ville jeg ikke bede om at køre os. Vi besluttede os for at gå hjem !!

Under vores gåtur, benyttede jeg lejligheden til at få snakket med hende om fredag nat, og om hvad der endelig skete. Hun gav hun udtryk for, at hun ønskede at hun kunne flytte ( flygte ) fra det hele, fortsætte hendes uddannelse et andet sted, og ikke skulle være bange for om der kom en bagfra.
Det er utrolig svært at sige til en 18 årige pigebarn, at hun skal holde sig fra at gå i byen, at leve livet og have det sjovt imens at hun er ung. Samtidig med at det er trist, at en mand kan ødelægge så meget for hende !! Det siges ude i byen, at der er mange der er bange for ham, men det tror da fa…. når man får hele hans familie og venner på nakken. Det er bestemt ikke uden grund, at da alvoren gik op for politiet, gjorde de en kæmpe indsats for at få ham ind i skyggen.. At Michelle så må betale prisen for hvilken kategori politiet har sigtet ham under, er en anden sag…

Jeg sagde også til hende, at så længe at hun havde det udsendende som hun har, vil hun altid påkalde sig opmærksomhed.. Hun bliver lidt sur når jeg nævner det, da hun mener at hun klæder sig efter hvad der er naturlig for hende. Men vil/kan ikke se, hvad for nogle signaler hun sender med hendes tøj, hår og sminke..

Hun havde ikke fået meldt hendes taskes indhold strålen ved politiet, så det gjorde hun som noget af det første da hun kom her hjem. Hun fortalte betjenten om, hvad der videre var sket med de piger som havde jagtet hende, og han sagde med det samme, at det hørte ind under trusler, og at han synes at hun skulle melde det. Hun fik et navn og en lokal nr på en betjent som hun kunne træffe i dag. Men hun ønsker ikke at melde dem, da hun er bange for repressalier, og det forstår jeg udmærket godt, men hun vil gerne have det noteret hos dem, så hvis der sker noget !!

Jeg har så været inde på politigården i formiddags for at aftale en tid for hende, da hun er på arbejde og har svært ved at ringe derfra. Kvinden som jeg talte med, sagde direkte - at de intet kunne stille op med en notering, så når der ingen reelle anmeldelse var, ville de ikke bruge tid på det !! Men hun synes at det skulle anmeldes, da det ellers ingen ende ville tage..

Ha…Det ender nok med at jeg også skal have psykologhjælp ;-)

På fredag kommer André her hjem på ferie. Han er på ferie hos hans far nu… Jeg holder så også ferie, og Michelle har ferie i næste uge, så vi har snakket om at hygge os sammen, uden at have lavet nogen faste aftaler..
Jeg har fået flere sms fra ham imens at han har været ved hans far…. Tænk at være pave stolt over at få sms fra ens søn, men det er jeg altså. Selv om at han bliver 16 år til november, er det kun 1½ år siden, at han f. eks begyndte at interessere sig for læse Anders and. Hans ordforråd og forståelse er meget lille pga. af hans mentale tilstand. Men jeg priser mig lykkelig for at han har det bedre, og kan overskue situationen omkring ham.

Nå men solen skinner. Det skal vi være taknemlig for og nyde så længe det varer ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Marmelade prinsessen er publiceret 19/07-2004 12:45 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.