En enkel til Slagelse.

Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
10 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
No name girl
8 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Det har været en ret aktiv dag. Jeg stod tidligt op, så jeg kunne blive færdig til at køre ind til byen til klokken ni, hvor den nye Føtex åbnede. Jeg regnede med, at det ville være til at komme til, når jeg kom til åbningstiden – men godmorgen. Der stod allerede en lang kø foran indgangen, som jeg kunne slutte mig til. Klokken blev ni og vi møvede os ind i det store varehus. Mærkeligt at gå derinde i en hel ny bygning og ikke kende en eneste af de andre kunder – for de kom simpelthen udenbys fra. Det kunne lige så godt have været et varehus, som lå i en hel anden by, men alt er relativt. Jeg har altså kun ni kilometer derind og siden hen bliver det nok sådan, at det er til at komme til. Jeg synes, at det er dejligt at der er kommet en Føtex til byen. Der var et hav af gode tilbud og jeg fik da også vognen fyldt. Jeg er mægtig glad for den korte skindjakke, som jeg kun gav 100,- kr. for.

Jeg har fået gjort rent i hele huset og lagt en bunke vasketøj sammen. I ly ved har jeg siddet i udestuen, der har været fyldt af sollys hele dagen. Der sad jeg med en krus kaffe og læste i bogen, som jeg har lånt på biblioteket - ”Kvinderne i Klithuset”. Den er rigtig god og jeg har meget svært ved at lægge den fra mig. I aften syr jeg lidt på en bluse og top, som jeg gerne vil være færdig med til i morgen. Når jeg det ikke har jeg sikkert noget andet tøj, som jeg kan tage med. Jeg tror, at tiden er inde til at pakke sytøjet sammen og snart finde til ro.

Jeg skal have pakket min kuffert i morgen formiddag og så kører A. – min nabo, mig til toget, som jeg skal med kl. 12.07 dut. Jeg skal til Slagelse på Yngre seminar for parkinsonpatienter og det glæder jeg mig vildt til. Suge viden, møde de andre, slappe af og blive vartet op I Fredericia skal jeg skifte tog og så håber jeg, at jeg finder B. som jeg har aftalt at følges med resten af vejen. B. kender jeg fra et kursus, som vi begge var på i Odense sidste år. Yngre seminariet varer til søndag, hvor jeg har fået kørelejlighed hele vejen hjem. Når jeg er kommet hjem på søndag, har jeg lige et par timer sammen med Anne, inden hun tager op på efterskolen igen.

Så ved I grunden til, at jeg ikke står på on-listen weekenden over. Det er altså, fordi jeg er taget til Slagelse fra fredag til søndag. Jeg vil ønske jer alle en rigtig god weekend.

Hyggehejsa fra en rejselysten Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En enkel til Slagelse. er publiceret 30/09-2004 21:50 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.