Efter en lille blund.

Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 19 dage siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
3 måneder, 7 dage siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 26 dage siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
16 år siden
En lille pip fra mig . Her går dagene med at slappe af og finde fast grund under fødderne igen. Det er dejligt at få hvilet ordentligt ud, men det er som om energien lader vente på sig. Småting får jeg dog lavet og det giver en dejlig tilfredsstillelse – men at få noget mere struktur på dagen er en svær en´. På den anden side tillader jeg mig selv at tage det med ro og bare nyde tilværelsen. Jeg har mest været herhjemme, men jeg har da også været ude blandt andre og opleve.

I aftes var gospelkoret aflyst, men vi var 7 mere eller mindre nybegyndere, der havde sat stævne hos vor korleder M hos hende privat. Vi startede med opvarmning og sang bl.a Soho Saha Soho Saha Soho ho ho ho ho ho ho osv. En opvarmningssang, som jeg gerne ville huske, så jeg kunne synge den herhjemme. Ok, sagde jeg til de andre – vi tænker blot på London og Afrika – så er den hjemme. Bagefter sang vi Oh happy day i sopran, alt og bas og efter tur improviserede vi med anden tekst og toner, mens koret sang. Det lød rigtig godt – i hvert fald for os, som sang. Hvert enkelt havde vi stemmeprøvning hos M, mens resten hyggede med en masse lækkerier, som var. anrettet. Jeg fandt ud af, at jeg er alt, men kan dog komme op på de højere tone og synge sopran. Det bedste var dog at få at vide, at jeg ikke synger falsk. Det har jeg dog nok kunne fornemme, men nu har jeg da ord for det. Det blev en meget hyggelig og dejlig aften.

I dag har været en hjemmedag. Jeg har lavet æblegele, der er blevet hel perfekt med en dejlig gyldent farve. Næste uge vil jeg lave en portion mere, så jeg kan forære væk af det til vore børn og venner. Jeg har også gjort tilløb til at få klippet en bluse og et par bukser, men det er som om jeg alligevel ikke rigtig er motiveret for det – ja, helt ærligt – jeg kan bare ikke komme i gang. Jeg mangler ellers lidt nyt tøj til den kommende weekend, men på den anden side kunne jeg vel også købe lidt nyt. I morgen åbner Føtex nemlig varehus i vor by og de har nogle gigantiske åbningstilbud – også i tøj. Kvickly, der ligger lige overfor, har også nogle gode tilbud. Der vil blive konkurrence mellem dem om at vinde kundernes gunst. Jeg ved godt, hvor jeg helst vil handle, men lad mig bare holde det for mig selv.

Jeg er for øvrigt lidt mopset. Nej, jeg trækker på skulderen og siger Herre Gud. Det er de ti procent på vor nye fryser, som jeg ikke har fået endnu. Jeg fik ellers en venlig mail i fredags om, at jeg snarest ville blive kontaktet af forhandleren, hvor vi købte fryseren. Det er endnu ikke sket – så jeg har sendt en ny mail af sted. Så ser jeg, hvad der sker.

I morgen skal jeg til møde med min leder fra områdecenteret og jobkonsulenten fra kommunen. Jeg har lidt sommerfugle i maven, for det hele er så ukendt og hvad er der af tilbud til mig. Jeg vil ikke forhaste, men forsøge at tage det stille og rolig og tage mine egne folk med på råd, inden jeg beslutter mig for noget. Det er faktisk det værste, at gå med en uvished om, hvad fremtiden byder, men jeg finder ikke ud af det ved at gå og bekymre mig. Nej, jeg må se at blive afklaret, afslappet og forberede mig, så jeg gør mit til, at mødet bliver godt. Bagefter skal jeg et smut på biblioteket efter en bog, som jeg har bestilt for længe siden. Det er ”Kvinderne i Klithuset” af Lone Zilfort. Den glæder mig meget til at læse. For tiden er jeg i gang med at læse romanen af Liv Mørk, som jeg jo vandt. Den er også rigtig god og absolut anbefaleseværdig.

Jeg troede, at jeg kunne nå at skrive denne dagbog, inden jeg skulle se fjernsyn. Nu har jeg set de udsendelser, som jeg ville se og fik endda en lille blund oveni.

Alle mine læsere ønskes en god aften.

Hyggehejsa fra Nellemor i marsken.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Efter en lille blund. er publiceret 28/09-2004 21:16 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.