Trods regnbyger er det en dejlig dag.

Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
2 måneder, 9 dage siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
1 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Det er en dejlig dag i dag.
Jeg sov lidt længe.
Jeg tog på thevisit og vi havde nogle hyggelige timer sammen.
Jeg kom hjem og fandt en pakke i min postkasse med DR som afsender. Jeg blev meget nysgerrig og flåede pakken op, så snart jeg var kommet indendørs. Det var en bestseller krimi: ”Hvad øjet ikke ser” af Liv Mørk. Romanen havde jeg vundet i en quiz på nettet. Jeg havde glemt alt om quiz, så jeg blev glædeligt overrasket og glæder mig til at læse bogen.
Jeg fik et brev fra en rigtig god veninde, der mangler fred og ro for tiden. Det respekterer jeg, men hvor var det dejligt at høre fra hende.
En strid regnbyge mener, at det er tid for en lille pause. Jeg var ellers i gang med at høste paradisæblerne af træet. Det træ, som jeg fik i fødselsdagsgave af mine søskende, da jeg fyldte fyrre, men det er første sæson, hvor jeg sørger for at få glæde af æblerne. De skal koges møre og så vil jeg lave den dejligste gele af dem. Jeg glæder mig allerede til at servere nybagte boller med paradisæblegele. Det er nogle små fine og røde æbler, som jeg plukker.
Jeg vil lave en dejlig middag for to – jeg skal bare lige have købt kartofler. I går ville vi gøre det nemt, så gemalen købte fastfood i en grillbar, som han tog med hjem. Jeg fik en burger, men den var ikke noget at råbe hurra for. Bøfferne, der var der i, havde vist aldrig set en okse, men smagte langt væk af soja og der var alt for meget dressing i, en mængde syltede løg og en mængde syltede agurk og en lille skive tomat. Jeg kunne ikke spise op og er kureret for burgere den næste lange tid. Nej tak, må jeg så be´ om mine egne hjemmelavede burgere.
Jeg har lige msn´et med Anne, der skal blive på efterskolen denne weekend.
Jeg har også fået kaffe sammen med min dejlige mand, der kom træt hjem fra arbejde og som nu ligger og slapper af, når han da ikke løbe efter telefonen.
Jeg har skrevet med andre Fyldepennevenner om Fyldepenstræf her hos os den 13. november. Jeg glæder mig meget til træffet.
I går købte vi en ny fryser og jeg er med i en rabatordning, som berettigede mig til 10 procent. Det ville forretningen ikke uden videre give mig, for de kendte ikke til den ordning. Jeg skrev fluks til stedet, hvor jeg har fået rabatordningen og nu har jeg fået mail om, at forretningen snarest vil kontakte mig, så jeg kan få min rabat. Hvem siger uden videre nej tak til knap 300, kr.
Om lidt vil jeg ringe til min søster, der er blevet mormor til en lille dreng. Jeg har kun snakket med min svoger, så jeg kender hverken til fødselsvægt eller længde. Jeg ved blot, at den lille dreng kom til verden ved kejsersnit og at han skal hedde Lukas.
I morgen vil jeg gå ned til vor ”fællesjord” og plukke spandevis af brombær og ellers nyde en stille og rolig weekend, hvor vi ikke skal noget, udover det som vi selv finder på.

Alle læsere må have en rigtig god weekend.

Hyggehejsa fra en lidt doven Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Trods regnbyger er det en dejlig dag. er publiceret 24/09-2004 16:57 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.