Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Ih, hvor det blæser ..... ih, hvor det blæser - mer´ og mer´. Sådan er der en børnesang, der hedder. Blæsten som jo er blevet en kuling hviner og rusker noget i træværket og buske og træer ligger snart vandret hen ad jorden. Netop ved denne tid er der højvande hernede i Vadehavet. Det er meldt op til 4 meters højde og diget er 5,5 meter, så lad os håbe, at vandet ikke stiger yderligere.
Jeg bryder mig ikke særligt meget om stormvejr. Naturen bliver så aggressiv og vi må erkende, at Moder Jords kræfter kan vi små mennesker ikke hamle op med, hvor store og magtfulde vi end mener, at vi er. Jeg glæder mig til at stormen løjer af og det bliver mere almindeligt vejr igen.

Når stormen nu skulle komme, så er jeg glad for, at det blev her i weekenden i stedet for længere hen i ugen. På onsdag tager Anne nemlig på skitur til Norge sammen med efterskolen. De skal sejle med færge fra Frederikshavn til Göteborg onsdag aften og jeg kan godt betro - jeg ville ikke have haft et roligt øjeblik, hvis de skulle sejle i sådant vejr. Mon ikke færgerne va r blevet aflyst så? Vi må vente at se, hvordan vejret er på onsdag aften. Givet er det, at jeg vil sende hende mange tanker i løbet af de otte dage, de er afsted.
Hold op, hvor skal der meget udstyr til sådan en skitur - i dag var vi i Ribe og få handlet det sidste - så mangler hun blot at pakke det hele sammen i taske og kuffert, inden hun tager op på skolen igen i morgen aften.

I formiddag var jeg henne hos et ældre ægtepar med en buket blomster i anledning af deres krondiamantbryllup, som de fejrede i går. Tænk, de har været gift med hinanden i 65 år. De bor i et dejligt og hyggeligt, lille lavloftet hus med synlige bjælker og skæve mure og vægge og der har de boet i 60 år. - Tænk om væggene kunne fortælle - sikker mange historier der ville komme frem. Sjovt var det at høre om deres bryllup og starten på deres lange ægteskab og de fortalte, at nogle af deres nuværende naboer - der jo også er ved at være op i alderen - jo havde været børn, da de flyttede ind for 60 år siden.
Det er så dejligt, at få lov at vise sin opmærksomhed på denne måde og jeg tror, at de blev både glade for og overrasket over at få en buket blomster af os - på en måde ville jeg gerne have ventet med at give dem buketten til senere, for det bugnede jo i stuen med den ene buket skønnere end den anden - men de fik altså buketten i dag - for sådan er det jo ifølge Emma Gad.

Øv storm og blæst - jeg skulle i dag have haft besøg af en kær Penneven her fra Fyldepennen - men det var ikke vejr at køre ud i - så vi har udsat besøget til i morgen, hvor det forhåbentligt er blevet mere normalt vejr igen. Jeg har et badeværelse, som jeg godt vil have gjort rent, men det kniber med lysten til at komme i gang. I gang må jeg ..... der er ingen kære mor ..... og vel inden jeg ser mig om, er det som blæst derinde.

Jeg vil ønske alle mine læsere en god weekend. Pas på jer selv i det her stormvejr.

Hyggehejsa fra en smådoven Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ih, hvor det blæser.... er publiceret 08/01-2005 16:48 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.