Ih, hvor bliver jeg forkælet........

Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Israel
Salomon
9 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
1 år, 4 dage siden
En uge går hurtig og nu har vi allerede fredag igen. Det er forøvrigt en rigtig dejlig dag, hvor jeg lader krop og sjæl blive forkælet i højeste grad. Carlo går hjemme hos mig og hygger, alt i mens han har travlt med sit og Anne er på skitur i Norge - højt mod nord. Vi har ikke hørt fra hende, men intet nyt er jo godt nyt.

Min dag startede tidligt med at tage til frisør. Det var dejligt at sidde og blive nusset med saks og kam, få håret sat fint og få lidt lak i, så frisuren holder hele dagen. På hjemvejen købte jeg lidt morgenbrød, så gemalen og jeg kunne sidde og hygge os over fyrfadslyset skær, inden vi gik hvert til sit igen. Han ville ud og konstruere et hjemmelavet skab med et færdiglavet skab, som skal skræddesyes, for på den måde at kunne være i sommerhuset og jeg gjorde mig færdig til at tage ind til fysioterapeuten og få en god gang masage på skulder og ryg. Det gjorde nas, mens det knagede og bragede, men det var også superdejlig. Bagefter lå jeg og slappede af med en varm sandsæk under nakken og jeg faldt da også i søvn. På hjemvejen forkælede jeg mig selv eller vel nærmere betegnet bilen, med at sende den en tur gennem vaskehallen.

Gemalen lavede frokost til os begge og så var der ren afslapning på sofaerne i stuen. Jeg fik mig kæmpet gennem en ny stak tilsendte reklamer og jeg fik endnu en lille lur, inden jeg kom på højkant igen. Nu varer det ikke længe, inden jeg skal til at gøre mig klar til aftenens program. Jeg tager til Gospel Workshop i Esbjerg - jeg bliver hentet her ved min bopæl klokken godt atten. The Workshop foregår i aften og hele dagen i morgen og afsluttes med, at vi giver en offentlig koncert i Musikhuset i morgen aften. Jeg har kun været i Musikhuset en´ gang og havde ikke i min vildeste fantasi drømt om, at jeg en dag ville medvirke i et kor, der står på scenen derinde og synger, for et publikun, der må betale entre for at komme ind og høre det. Det er da stort.
Vi får stillet en meget dygtig og inspirerende instruktør til rådighed og der kommer en solist fra Kenya, som dog er bosiddende her i landet. Desuden bakkes solist og kor op af et professionelt orkester bestående af klaver, trommer, bas og guitar.
Spørg mig lige, om jeg glæder mig - ja, det gør jeg helt vildt. Jeg skal op og opleve suset, nyde fælleskabet og synge mig glad. Der venter mig ikke blot en god musikalsk oplevelse, men vi har også fået lovning på en oplevelse til hjerte og sjæl, der kan give tilværelsen et positivt og livsbekræftende pust.

Jeg vil slutte med at ønske mine læsere en rigtig god weekend.

Hyggehejsa fra sangfuglen Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ih, hvor bliver jeg forkælet........ er publiceret 14/01-2005 16:12 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.