19 år siden

Hvad vil jeg være?

Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 7 dage siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
En ville kalde det en identitetskrise. en anden vil kalde det styrkende personlighedsudvikling. Jæs skide godt
Jeg sidder her stille og roligt og genovervejer mit liv. endnu engang. Jeg føler at jeg har alle muligheder i hele verden. Jeg kan blive til lige hvad jeg ønsker... Men hvad ønsker jeg. I forgangne tider har jeg sku ville mange ting: Politibetjent, Filosof, gymnasielærer, forfatter, filminstruktør, Brandmand, prof. kampkunstner, Gangster, programør, digter, levemand, læge, psykolog, socialrådgiver, pedagog, bistandsmodtager, sælger, hjemmegående. der er mange ting jeg har villet være. men hej man var jo ung og uerfaren, men jeg havde altid et mål at arbejde mig hen imod. Nå hvor jeg sidder her og skriver har jeg intet mål. Og uden mål, ingen aktivitet, uden aktivitet tja så bliver man dummere og dummere. Man fokuserer mere og mere på det der giver en glæder lige nu, i stedet for at tænke på det der vil gavne en på længere sigt. Dette er i midlertid ikke særligt hensigts mæssigt...

Jeg havde et mål om at gennemføre gymnasiet, men det synes bare at være mere og mere spild af min tid. Pff som om jeg kunne vide det de forsøger at lære mig derinde. Så hovmoden er jeg altså blevet. Fok det! Jeg gider bare ikke synke tilbage og blive ingenting. Jeg tænkte på at blive medejer på et filmstudie. En af mine venner vil starter et eller andet, og hvis jeg bare kunne få status af Producer et sådan sted ville min lykke være gjort. At jonglere lidt budgetter og ellers lave ingenting tiltaler mig faktisk. Al den tid kunne jeg bruge til fordybelsen af... Ja af hvad? Min interesse for JJ er faldet, og denne skal laves sammen med en anden.
Ok jeg har brug for noget at lave, så producer er nok ikke vejen for mig. Så slog det mig. Oskar schindler kom til polen med en taske penge og en drøm og redede jeg ved ikke hvor mange jøder fra den sikre død. hmm Hvis han kan jeg sku også. Men der er ikke rigtig nogen jøder der skal reddes lige nu, men til gengæld har vi en fandens masse ulande. Så min plan var at finde et team, eller crew for lige at lade monkey island conceptet tage over, få fat i en helvedes masse ulandsbistand og så starte mit eget firma. Men hvilket firma, og hvor? hmm et tøjfirma i mellemamerika. Der skulle syes bukser, at et helt nyt mærke, hvis mærkesag var ligestilling af de fattige i mellemamerika. nærmere betegnet Guatamala. Se så Janteloven ville aldrig tillade mig at gøre dette. Jeg ville blive betragtet som værende for ambitiøs, men jeg skal jeg være ærlig og hoverende samtidig? Til live er jeg entreprenøren. Det er mig der starter store imperier. Jeg kan sagtens den slags.... I live! Men hvad med i vores verden? Hvad vil jeg der kunne udrette. Jeg vil godt give janteloven ret i at mit foretagende nok er meget ambitiøst, men se på det! hvilken drøm hvilket vidunder! Og jeg skulle bygge det sammen med 6 venner. 1 læge der kunne sørge for mine arbejderes ve og vel. 1 designer der kunne skabe den passende mode som folket ville have, 1 økonom, til spekulation samt trafikering af aktier og budgetter, 1 sælger til at sælge varen og til at sørge for at aftagelsen blev stor, 1 marketings chef til at sørge for at der blev reklameret og skabt p.r. for vores produkter, 1 advokat til at tage sig af alt det juridiske. alle disse gæve krigere, i kampen mod undertrykkelse, disse eventyrerer der tør at tage til et fremmed land og bruge deres evner til noget godt og noget stort, disse mennesker skulle alle ledes af mig, som skulle sørge for at holde målet for øje. Vi ville være som de 7 samuraier, vi ville være som de 7 riddere.

En smuk drøm...
Men er den realiserbar? hmmm. Det må jeg jo se om jeg kan finde ud af. Men jeg skal lære spansk og engelsk og måske endda fransk. Så stort et projekt. så stor en gevinst, for så stort et antal. Men også så stort et tab. Men hej, ingen sagde at hverken eventyr eller livet skulle være let.
Men kan en mand gøre så stor en forskel. Skal jeg være The Paladin der skal samme mit hold af eventyrere der er klar på risikere alt, mod en stor stor gevinst?

Det vil kræve evner
Masser af evner. og masser af viden.

At hjælpe mennesket er ikke galt. At gøre det på denne måde er heller ikke ... Hmm eller er det? Hah, det vil jeg tænke over
Men først skal vi skaffe os ind på uni. her finder jeg mine companions.
og for at komme ind på uni, tja så må jeg jo lige undersøge hvad det tager at komme ind på filosofisk studie.
Jakob s. Arndal

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvad vil jeg være? er publiceret 22/01-2005 15:50 af Jakob Arndal (Takana).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.