19 år siden

TRÆT af pubertetsbørn og voksne

Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
8 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Nu er det så først teenageren og derefter den sippede der vil sige noget...

"Jeg er sygt irriteret på voksne der er bare afskriver afvigende og nedbrydende adfærd som pubertetsreaktioner, og griner mens de vifter problemerne ind under gulvtæppet."

"Jeg er hamrende ekstremt helt sindssygt enormt meget vildt træt af pubertetsdrenge, der sympatiserer med sig selv og smadrer skolelivet for alt og alle der bevæger sig og ikke udspyer platte jokes konstant."

JAJA, vi går i ottende og det ER vel meningen at vi skal irriteres af det modsatte køns meningsløse udskejelser i frikvarter og timer og adfærd i det hele taget. Det er da også til at leve med. Men det her tager altså overhånd...

min klasse består af 80% konkurrencemindede stædige ledertyper og 20%intetsigende grå døvstumme elever. Den sidste gruppe generer aldrig nogen og siger aldrig noget og har det tilsyneladende også fint med dette, men tildeler da et høfligt smil ved tiltale.
Den første gruppe(der i øvrigt inkluderer mig selv) har det for tiden slemt. Vi piger klarer os fint sammen. det kører, alle er mere(mig,mig!:P) eller mindre med, og ingen har større kvaler med samarbejde eller forståelse.
Drengene til gengæld... ja...

jeg vil ikke sige at drenge generelt er dumme/trælse i puberteten. Både fordi jeg har en skøn kæreste, der absolut ikke er hverken dum eller træls på trods af småirriterende vaner, og fordi jeg har mange venner.

Men de syv fra min klasse jeg taler om her, er enten autistiske eller unormalt dårligt socialt fungerende. Muligvis begge dele i nogle af tilfældene.

Det er bevist at alle prutter/fiser/lukker gas ud mindst 20 gange om dagen. Det betyder ikke at dette skal optrænes til at kunne gøres på kommando, så klasseværelset efter få minutter er totalt ubrugeligt og stinker af meget gamle æg. Det betyder ikke at gasudslippet skal bruges som våben. Og at pigerne hviner og lukker vinduerne op betyder ved gud IKKE at de synes det er sjovt!

Der findes en skolegård. Den skal benyttes hvis man vil løbe/skrige/slås/ting i de dur. Derfor skal man IKKE løbe rundt på borde og vælte stole MED VILJE, smide rundt med pigernes ting, smide tasker ud ad vinduet og ødelægge diverse inventar for sjov skyld. Det er for f da ik for sjov når vi bander over det!

Der er en tydelig grund til at mennesket har TO ører og EN mund. Mand tier stille/hvisker/skriver sedler i timerne, man råber ikke op og skider på alle andre eller taler og taler bare for at ærgre dem, som man kigger efter.

det hele lyder måske ikke slemt, men når man er 14-15 og gør det her hver dag hele tiden sammen med en stor gruppe og derudover slynger bitch og kælling til højre og venstre bli'r det altså uudholdeligt. Og lærerne er trætte af det men gør nada.

Jeg gider ikke lege politi eller lærer,´men holder ikke ud at ta hjem med dundrende hovedpine og umiskendelig vedhængende stank af rådne æg, så jeg brokker mig til læreren. Imorgen til klassens tid. Kan godt være det er svagt og jeg er en bitch men jeg r så f***ing ligeglad og de vover på at sige det til mig en gang til...

Hvorfor kan de ikke bare være de normalt irriterende modspillere som de var i starten af året? Hvorfor er plathed på mode? Hvorfor lytter ingen??? Og hvorfor pokker er det altid MIG der skal tage initiativ til at ændre NOGET SOM HELST???!!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget TRÆT af pubertetsbørn og voksne er publiceret 19/04-2005 15:57 af vandmand.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.