Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Hey dagbog, - jeg sidder og tænker (som altid) og jeg har brug for at få det ned på skrift...og på den måde holde styr på mine tanker.

1:) damn hvor er jeg træt, skyldes det at jeg vågnede kl 5: og har haft bevægelse idag..eller skyldes det min depretion..eller er det de svulster jeg stadig ikke har fået tjekket...for helvede, jeg skal ha det gjort, men jeg kan bare ikke få taget mig sammen..det føles også som om den er blevet mindre, den jeg har fundet..men jeg har også forsøgt at knuse den,.

Så vil jeg altså skrive noget til min brors bryllup den 27 august. jeg ved jeg har en røvfuld tid til det..men jeg skal have fundet en sang at skrive den på, - også skal jeg have fundet en vinkel..en historie..men jeg kan ikke bare skrive den ud fra ham, jeg er nød til at få hende med ind i det..er jeg ikke? ..

Jeg kunne nemt rime på hendes navn, men det virker sku for billigt...og det strider også imod god skrive kunst, at bruge navne i ende rim. ala ole, gik i skole...for plat.

men der skal klart være noget med biler i..noget med mad, noget med fundet af hende, og noget med hans mange tomme sodavands flasker før han fandt hende...ryst det lidt sammen og put det i en pose, og måske jeg får vodoo dukke *lol* ...en strø tanke på Le Chuck fra Monkey island 2..måske kom den fordi Guybrush threepwood havde en bror ( le chuck) han fik lavet en vodoo dukke af...hmm, hvor var jeg ?

Jeg skal have fundet en god sang...(dvs en jeg og andre kan synge) den skal jeg så have ind i et document, så skal jeg finde alle de ord jeg skal bruge, og finde rim der passer ind i historien...så mange, at jeg kan smide dem væk der ikke finder en ordentlig makker, som passer perfekt til sangen...ikke noget med at skrive, buller bare fordi det rimer på fnuller...altså det skal leve op til mine skrappe krav..(lidt noget lort, det gør det jo svært) - men jeg kan ikke bare kaste noget af mig, når der er så mange andre der skal se det, og synge det...lidt selvrespekt har jeg da, selv om det at lave selvskabs sange ikke lige er mit område...da det jo ikke kan indeholde samfunds kritik,..eller mørke huller..

nå jeg ville ha gået iseng dagbog, men jeg har lyst til at gå igang..bare med at finde en sang jeg kan omskrive..jeg skal jo låne dens struktur...og jeg nægter at skrive den på "bamses fødselsdag"

måske jens vejmand..den kender jeg jo så godt..."hvem står her ved din side"...hmm bla bla bla bla.."ååh gud hvor skal jeg skide"...nå..hmm, den kan jeg ikke bruge...eller hvad..."hvem står her ved min side, en brud og en gom. Og dette skal du vide, du har en kæmpe vom!!" - nej nej nej...den går ikke..det skulle jo nødig ende som festen..."det er såmænd i orden, det tager vi med et smil" - "Men går den så går den," - "for du har jo din bil"...det bliver en lang redigerings fase...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Godnat er publiceret 02/05-2005 22:12 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.