Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
2 måneder siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Mandag morgen.
Selvom jeg bragede om tidligt i går aftens, ligner jeg én som er blevet generet midt i den dybeste søvn og har fået sprøjtet flere liter vand ind under ansigtshuden!
Jeg har givet mig selv en ordentlig vasker med de her natur-ansigts-peelings-sten og håber nu på, at mit fjæs vil falde ned i sin naturlige form inden jeg skal ud af døren.

Jeg skal til doktor klokken 10, haste hen og hitte min cykel hos fætter-P og drøne videre til næste doktor. Inden da skal jeg ha’ besluttet, om jeg skal tage direkte på landet? Hjem først? Nå ja, hvad med cyklen? Tage den med evt.?

Åh ja, mit liv er sgu kompliceret!

Vores familie-hygge gik storartet. Bogstavelig talt ”artede” alle sig rigtig fint. Min mindste nevø spolerede måske hyggen for alle øvrige gæster på restauranten og cafeen, men VI havde det dejligt.

Fætter-P er glad for at være i Danmark men for søren da…det står skrevet ud over hele hans fjæs, at dette er det totale anti-klimaks for ham og at han ser frem til at komme tilbage til staterne. Who can blame him?
Hans bog kører og jeg tror han smider noget HELT andet på gaden denne gang. Hans sidste 3-4 bøger, har været langt mere dybe og seriøse end hvad han tidligere har udgivet. ”Enhver skal jo på et tidspunkt blive voksen!” kan jeg huske han sagde, da jeg dengang spurgte ham hvad der skyldes hans genre-skift.
Ens interessefelter ændrer sig jo nok også hele tiden, men måske finder man altid tilbage til hvad man startede med?

Jeg er i hvert fald spændt!

Mormor, kære mormor!
På trods af at jeg med ALLE krumspring forsøgte at undgå hende som sidemand på restauranten, fik hun alligevel sendt en HØJ og TYDELIG kommentar om min tallerkens indhold hen over hele selskabet!
”Der er kyyyylling! Hvorfor har du ikke taget kyyyylling? Du plejer da altid at kunne li’ kyyylling. Hvad er det du har der? Er det schjiiili (læs: chili)? Pas på din mave. Passer du på din mave? Hvad er det grønne? Spinat? Smager det godt? Drikker du vin? Nej, det er vand ikke? Nå, du drikker vin? Ja ja”.

Jeg kunne ha’ fyret en klat af mit ”spinat” hen i knolden på hende, men dyede mig dog da mor sendte mig et beroligende blik.

Da tjeneren for tredje gang kom gående med min lille nevø i hånden og var godt skide træt af at have ham rendende inde bag baren, tog jeg begge drenge med ud på strøget og købte dem en jordbær-softice (ikke for sjov jeg er super-moster).

Min kusines kæreste tager til Irak om et halvt år. Det var tydeligt at de begge havde det en smule svært ved den beslutning. Hun sad og mumlede noget med, at hun burde udnytte muligheden for selv at rejse lidt men ingen ledsager have. Jeg var hurtig (måske for hurtig?) og sagde at jeg hellere end gerne ville tage med hende, så snart jeg havde fået lidt mere afklaring på hele min situation, mit boligspørgsmål osv.
Jeg tænkte meget over det resten af dagen. Det har jo længe været min plan at rejse ud, men jeg havde faktisk tænkt det ville blive på egen hånd.
Vi har tidligere talt om at rejse ud sammen, men kun på ”drømme-plan” og aldrig rigtig talt alvor.
Det ville slet ikke være så tosset at rejse med min kusine. Mine eneste bekymringer er dog, at hun måske er…lidt for ung, men slet ikke umoden.

Det er i hvert fald en mulighed. Måske skal jeg bare lige få konkretiseret hvilke overvejelser hun har gjort sig for at se om de matcher mine sådan nogenlunde. Selv om hun måske ikke ønsker at blive væk så længe som jeg, kunne man jo sagtens starte sammen.

En ting er sikkert; det var skønt at falde i søvn i aftes, med positive tanker om fremtiden.

Nu vil komme i bad.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En eventuel rejseledsager? er publiceret 06/06-2005 07:41 af Bastian.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.