19 år siden

øv øv...

Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Vi, uvante med mod
Ansu Orheim ...
13 dage siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 23 dage siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 24 dage siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Meget mærkelig dag....Er stået tidligt op. A tog på arbejde kl 7.30 og jeg havde bestemt mig for at prøve endnu engang at løbe en tur... Tog en cocktail af diverse smertestillende og ventede en ½ time, inden jeg hoppede i løbeskoene. Jeg nåede ikke mange hundrede meter, inden det gjorde ondt i knæet på trods af det smertestillende. Så måtte afkorte turen og gå det meste af vejen.Øv Øv..!

Da jeg kom hjem ringede telefonen. Det var min veninde. Vi har nogle fælles bekendte, som har mistet deres lille barn i weekenden. Hvor er det dog forfærdentlig..! Kan slet ikke forestille sig, hvordan det må være..

Havde en længere snak med A i nat. Jeg kunne mærke at han ikke kunne sove. Han lå og tænkte på noget arbejde, en stor order. Vi lå og snakkede i 1½ time og havde også dejligt sex. Dernæst faldt vi igen i søvn. MEN vi nåede at snakke lidt om vores forhold.
Jeg blev ikke meget klogere. Han er en gennemgående sød fyr, men han har så mange planer, han gerne vil prøve af. Det forstår jeg godt. Jeg ville ikke have undværet mine sidste 6½ år..! Så jeg tror, han er bange for at binde sig. Han har egentlig ikke sagt noget, som kan give mig falske forhåbninger og jeg har også været ærlig. Men vi har ikke givet slip på hinanden endnu. Det bliver jeg nødt til at gøre. Jeg har simpelthen ikke samvittighed til at lægge bånd på hans fremtid. Det vil vi begge fortryde.... Så jeg må vise mig som den gamle, fornuftige og erfarende og sige cut. Det kommer bare til at gøre mere ondt, hvis vi venter.

Han synes jeg er sød og dejlig. Han siger at han aldrig har mødt en pige som jeg. Det tror jeg på... Det er også det bedste sex, han har haft, men jeg gider ikke bare være et godt knald!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget øv øv... er publiceret 13/06-2005 09:37 af den naive.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.