19 år siden

Far vi ses

Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 7 dage siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
9 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 21 dage siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
11 dage siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 18 dage siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Sikke en uge i fredags var jeg med min eks og 2 af vore børn hos min far og mor jeg ved min eks plejer at være hos mine forældre næsten hver weekend men efter min fars sygdom holdt hun sig væk sååå synes jeg skulle hjælpe hende derud hvis hun havde svært ved det. (min eks levede alene med hendes far da han døde var hun 18 år)

det var ok jeg kunne se min far var mere fraværende end ellers, men pludselig vågnede han op med snak om han skulle skrive skatteskema ååå det skulle bare være NU. vi forsøgte få ham til ro men han ville bare se alle papirene Nu ååå havde da ret godt styr på hvor de lå i huset. han faktede rundt med papirene, havde svært ved at holde papirene foran sine øjne ååå var noget irretabel.
jeg fik ham til ro lovede vi kiggede på dem næste gang, men lod skrivebords skuffen med papirer stå ved hans seng så han kunne kigge på dem.

Far var blevet ringere mor havde brug for hjælp hver gang far skulle på bækkentstol, ååå så måtte de ringe hvorefter der gik et kvarter inden far kom på, ååå ja det var ikke for godt, natten til fredag var han faldet ud af sengen, ååå blevet hjulpet op efter kald på hjemmeplejen.

Fredag havde jeg snakket med far om at søndag når vi skulle fejre Nikolajs fødselsdag, ville vi holde festen hos dem, Far mente godt han kunne komme til fest hos os, han kunne ligge sig ind imellem på en madres på plænen sidde i bilen eller ligge på sofaen. Det var nu kun min far der troede på den plan sååå aftalen blev vi kom med kagmand hos mine forældre, skulle grille i sommerhuset bagefter, mens Birthe min søster var hos far.

Søndag ved 11 tiden ringede mor far var blevet værre åå sygeplejesken mente far skulle indlægges der blev ringet til natlægen, alle ?? om fødseldagsfest stod vidt åbne

besluttede hurtigt køre derud,
Tankerne kværnede løs i mig.

SLIP BEKYMRINGER
VÆR I NUET
OMSORG

åå jeg var jo på vej trods vejarbejde kunne ikke gøre mere, nåede derud smed bilen så far ligge der med besværet vejrtrækning åå vand savl i lunger eller halsen der boblede i ham.der var en sygeplejske åå min mor de snakkede i køkkenet fandt mad og kaffe mens jeg var hos far.

Jeg holdt fars hånd stort set ingen kontakt til min far han døssede rundt helt væk jeg snakkede til ham om døden ikke var farlig at hans forældre ventede på ham åå vi i livets verden passede på hinanden, tror ikke helt han hørte mig. spurgte højt far kan du huske billedet fra skagen, naaaej mumlede far hva. jeg fortalte ham om havene der mødes på skagen livets hav og dødens hav åå begge var fyldt med dejlige rolige bølger ååå hans far og mor ventede på ham. holdt om far kyssede ham strøg hans kind.

gik ud til mor og sygeplejesken blev enige med mor om at fastholde far i hjemmet selvfølgelig afvente vagtlægen der var på vej ååå fastholde en lille del af fødseldagsfesten hos dem.

Ringede til Lillebror Morten sagde jeg ønskede han kom nu var hos mor mens jeg hentede kagemand åå mine børn. kunne mærke hvor dårligt jeg havde det med at forlade min far inden længe når Morten og Gitte kom.

Ringede til Karen om planen åå mens jeg talte kom sygeplejesken susende "DET ER NU"

susede ind til far der var på vej væk ååå der stod vi mig mor ååå sygeplejesken holdt om far, tårerne strømmede ned over mine kinder mens jeg fortalte far det var ok han skulle mødes med hans far og mor de stod klar tog imod ååå om han ville tage mod os når vi kom at jeg/vi der var her endnu nok skulle passe på hinanden til vi ses igen.

Kan du stadig høre mig far munden stod bare ikke stille på mig, mens jeg stod der. der gik nogle små sæt trækninger gennem far ååå jeg bare forsatte mine ord farvel far vi ses igen.

Far var nu død længe siden den sidste antydning af bevægelse holdt mors hånd sammen med fars det var stærkt jeg har aldrig set en dø før følte mig lettet smillede far du kan høre og se os stadig det er bare fra den anden verden nu. JEG TROR DU HAR DET GODT.

længe stod jeg ved far lukkede hans mund han var flot fredfyldt lignede min farfar der med skægget mor ikke havde baberet siden han blev syg stod nu flot og gråt i hans ansigt.

Ringede til morten der var på vej hmm vi kan hvis ikke holde fødselsdag med farfar alligvel snakkede jeg med mor om mens hun fik et stort knus. sygeplejsken ååå min mor der bare var så glad ved jeg var der.

DET VAR JEG BESTEMT OGSÅ.

Forlod huset inden Morten og Gitte kom med deres 3 børn, på vejen ringede jeg til min kæreste fortalte far var død ååå jeg kom hentede hende og Nikolaj (11 års føsdagsbarn) åå til min eks at jeg kom hentede Charlotte og Louise åååå at hun kunne komme med ud se min far også.

min søn Nikolaj mødte mig glad på cyklen inden sommerhuset græd som pisket mens jeg fortalte farfar var død det er ok Nikolaj jeg synes også det er hårdt men stadig det bedste.

Mine piger åå eks kom også med fortalte dem historin fra skagen åå MIN farfars "vær ikke bange" mens vi kørte til mine forældre mor tog imod Charlotte var bange ville ikke se farfar. de var der alle mine søskende ååå familier sad snakkede om hvordan døden indtræf ååå var enige om det var ok som det gik. sad længe jeg kunne ligesom ikke finde ud af hvordan dette sted kunne forlades for en fødselsdag i mit sommerhus så forslog fødseldags fest med ved min mor mens far lå i ved siden af lyttede med til selvskabet.

Nogle af børnebørnene sad i køkkenet deriblandt Charlotte fik kagemand gaver ååå sang den højeste fødseldagssang for Nikolaj i årevis.

Stemningen var utrolig god i stuen snakken gik om både det ene og det andet åååder var selvfølgelig også masser af praktiske ting bedeman synge ud ååå salmer begravelse men en munter god lettet stemning.

Jeg fortalte mig ååå far havde fået mange flere år end jeg havde ventet et sek som ca 5 årig sad jeg på min far knæ på traktoren fars fod der gled på koblingen jeg der så grøften foran mig ååå tænkte nu er det slut, men tilsyneladende sad jeg stadig på fars knæ sek efter mens traktoren holdt i grøften.

stemnigen gjorde Charlotte kom ind til os legede med Mulle ååå sendte af og til et blik på farfar

tjaa endnu en dag fyldt med oplevelser føllelser tak gud

FAKTISK EN GOD DAG
TAK FAR VI SES

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Far vi ses er publiceret 13/06-2005 00:38 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.