Bloksbjerg - here I come - maybe!

25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 21 dage siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 20 dage siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 24 dage siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
12 dage siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Vi elsker vort land, men ved midsommer mest ………………… ja – så blev det igen Skt.Hans aften og hvilken aften det bliver. Dejligt varmt og næsten ikke en vind der rører sig.

Skt. Hans aften plejer vi at mødes til grill, hygge og bål og midsommmervisen. Det går på skift mellem os her i landsbyen og i aften skal vi til et ungt par, der bor langt ned ad en grusvej. Carlo er gået i køkkenet for at tilberede maden, som vi skal have med. Marinerede koteletter med bacon viklet om, medisterpølser, kartoffelsalat og salat og flutes. Det skal nok blive godt og tænderne løber allerede i vand.

I denne tid går jeg til hovedreparationer – kan man næsten kalde det. Jeg skulle have været til neurolog i går, men det er udsat til næste onsdag. I dag har jeg været hos tandlægen. Der var nul huller, men jeg skal ind til ham igen og have lavt noget ved en fyldning. Og i morgen – ja se, jeg kom lige til at bestille tid hos frisøren – vores egen lokale frisør, som har åbnet sidste salon før England. (Hende, der holder Skt. Hans). Jeg var så heldig at få en tid hos hende klokken 13.00 og jeg har bestemt, at hun får frie hænder til min nye frisure. Lige pludselig er jeg blevet træt af halvlangt hår – så er det godt at kunne rappe noget af det igen – men der er også flere muligheder for klipningen. Jeg har bestilt tid til både klip og farve – og jeg glæder mig faktisk meget til nyt ”look”. Nu er det sådan, at vi er inviteret til sølvbryllup hos min bror og svigerinde på lørdag, så det kommer meget belejligt med ny frisure – så mangler jeg blot at finde ud af, hvilket tøj jeg skal tage på.

Vi er inviteret til sølvbryllupsmorgenkaffe klokken 9.30 – derefter er der guidede ture rundt i Ribe, hvor vi har meldt os på den tur, som vi gerne vil med på. Jeg har valgt at tage med på besøg på Ribelund – det gamle forsorgscenter, hvor der blandt andet er et museum, som vi skal se. Det bliver interessant at få historien om , hvordan de åndssvage – som de jo hed dengang – blev forsørget og passet.. Før i tiden var der port ind til centeret, som jo lå og stadig ligger idyllisk i en stor park - akkurat som andre steder gemt godt af vejen i smukke omgivelser – og der var ansat portner til at passe porten.
Efter turen mødes vi igen til frokost og så er der ellers fest til langt ud på aftenen. Det skal nok blive en god dag og jeg synes, at det er en god måde at holde anderledes sølvbryllup på

Også søndag er programmet fastlagt. Der kører vi over på østkysten til et sommerhus, hvor vi er inviteret på kaffe. Et lillebitte sommerhus på kun 34 kvadratmeter, men hvor der er hjerterum er der husrum. Mon ikke vejret er, så vi kan sidde ude. Ja – det er ikke ren hygge – Carlo skal da lave noget – nemlig etablere varmvandssystem, så de kære sommerhusejere kan tappe varmt vand fra hanen. Jo, det er nu godt med en handyman.

Jeg tror, at jeg vil lade det være ordene for denne gang. Jeg håber, at jeg vender tilbage i morgen , men hvem ved – måske ryger jeg lukt til Bloksbjerg i aften – for selv om jeg prøver at skjule det – er min indre heks til tider ret så aktiv og måske bliver hun opdaget i aften. Hvem ved?.

Jeg vil ønske jer alle en rigtig god Skt. Hans aften.

Hyggehejsa fra heksemutter Nellemor

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bloksbjerg - here I come - maybe! er publiceret 23/06-2005 18:03 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.