18 år siden

Hvis du kan le er du ikke syg !

Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Hvis jeg giver dig en på siden af hovedet – gør det så ondt ! Jeg sagde det ikke, men tænkte det. Jeg ved ikke hvad mine svigerforældre havde ventet at se, da de kom her. Måske skulle jeg ikke have været i bad, lagt make up og sat mig i et hjørne i stuen med bøjet ansigt ! Jeg ved at de kun kan forholde sig til det de ser, og derfor bebrejder jeg dem heller ikke den kommentar, selv om den ramte lige i mellemgulvet og gjorde forbandet ondt !

Michelle ringede overstadig lykkelig i går og fortalte, at hendes kæreste havde sendt 7 røde roser på deres 7 måneders dag ;-) Hun har aldrig fået en buket af en kæreste før !
Han er stadig i afvænning, og har sine op og nedture. Men ifølge det Michelle fortæller, er han kommet dertil hvor han har erkendt, at selv om det ser sort ud engang imellem, er det vigtig at han gennemfører det ! Jeg håber så inderlig at det lykkes.
Jeg spurte hende om – hvis jeg gav en taxa, om hun så ikke kom ud og hilste på svigerforældrene. Det ville hun meget gerne ! Det er utrolig sådan en forandring der er sket med hende, siden hendes kæreste er startet på afvænningen. Hun hviler meget mere i sig selv, og har det rigtig godt. Hun savner han selvfølgelig, men ved også at det er nødvendig for at de kan få en fælles fremtid !

Næsten som ventet var det en af de mest nysgerrige kollegaer der kom med hende. Hun havde udspurgt Michelle om hvorfor jeg ikke var kørerne, og at det var lang tid siden hun havde set mig ! Michelle havde svaret - at jeg havde ferie ? Selvfølgelig skulle hun gentage spøgsmålet over for mig, og jeg svarede som sandt er, at jeg er sygemeldt uden at komme nærmere ind på hvorfor ! Jeg kunne se hendes nysgerrighed boblede, men lod det være ved det.
Jeg har aldrig været på en arbejdsplads hvor der er så mange høvdinge, og så meget ondsindet sladder. Jeg plejer at kalde det for byens største børnehave ;-) Min far og jeg har meldt os ud af den forening for mange år siden, og kører vores eget løb !
Meget apropos min far, så ringede han til min store overraskelse i går. Men det var ” kun ” for at sige, om jeg ikke kunne spørge lægen om, hvor længe der gik før at kunne starte med at køre igen ! Jeg kan ikke klare den pres fra hans side mere, og starter med at køre inde for den næste uge. Så må det bære eller briste. Jeg føler mig overhovedet ikke klar, men det er der ikke noget at gøre ved !

Jeg har ingen planer for i dag, andet end at jeg har lovet André at scanne et billede ind, og sende det med mail. Han har det godt nede ved hans far, og skal på camping sammen med hans farmor et par dage.

Jo for resten. Jeg skal hen til speciellægen i eftermiddag !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvis du kan le er du ikke syg ! er publiceret 28/07-2005 09:32 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.