19 år siden

Hooker of the year!

Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
M & M’s fest gik under temaet ”Pims and Hookers of the year”!
Der var bestemt ikke sparret på noget som helst.

Forsamlingshuset var en ren balsal. Der var flotte lamper, udsugning, flotte gulve og en kæmpe scene. Der var opstillet jukeboks, disko-daksolys og bar.
I det tilstødende rum, havde de lavet cigar-lounge. Her var der borde fyldte med cigarer i forskellige størrelser osv, brandy, whisky, chokolader u name it! Midt i lokalet var poolbordet og forenden pokerbordet hvor en hyret dealer, klædt i sort og hvidt sad og styrede poletterne.

Det var i sidste øjeblik at jeg alligevel besluttede at deltage. Da jeg nogle dage forinden havde luftet for Mims, at min lyst til fest måske ikke var så stor ovenpå mors afrejse osv., havde jeg set skuffelsen i hendes ansigt. Jeg anede ikke at de havde gjort så meget ud af denne fest.

Nå, påklædning???
I et sekund overvejede jeg ”Pimp-kostumet” meeeeeen…jeg kunne vel lige så godt give den som ”Hooker”!
Da jeg har meget svært ved bare at give LOS og trække i netstrømper og latex-trusser, bestemte jeg mig at give den som ”sofistikeret play-bunny”. Kreativiteten havde ingen grænser. Jeg trak i et par sorte nylonstrømper, et par stramme sorte hotpants hvor på jeg syede en blød lille hale fast af vat. Jeg tog en sort glat top på, et par lange sortehandsker, et glimmer halsbånd og en hårbøjle hvor på jeg monterede et par lange hvide ører (som jeg på makaber vis havde klippet af min lille nevøs sovedyr!!!). Fodtøj? Mims høje lakstøvler som jeg liiige akkurat kunne klemme mig ned i.

Hvad havde man så??? En vaskeægte (og ret så sød) playmate-bunny. Sådan!

Folk var fantastiske. De havde virkelig gjort enormt meget ud af det.

Mims var STORSLEM!!! Knaldrød latex kjole med snører for og bag. Kunstige øjevippere, lange røde negle, rottehaler, glimmer, klik-klak, smak-smak….hun var bare FOR LÆKKER.
M lignede en væskeægte og usmagelig alfons. Det var genialt.

Og hvad folk ikke troppede op i. Lejede Moulin Rouge kostumer, Chicago-jakkesæt, glimmer, lak, mere latex, kæder, diamanter, parykker, stokke, guldringe, g-streng, pengesedler, blonder…der var DET HELE!

Jamen planen var simpel; at drikke, danse og feste så meget som vi nu orkede. Alle havde en flaske spiritus med, M & M havde stået for tilbehøret. Der var uanede mængder sprut, vin og øl!

Jeg kendte ikke så mange af deres venner. En del havde jeg dog set før. Jeg trippede rundt og tog billeder af folk, fik dem til at vende og dreje sig, lægge hovederne sammen, holde i hånd hvis de var kærester osv. Det var en meget god måde at få mig selv præsenteret uden alt det her ”give-hånd-pjat”. Nu ligner Mims og jeg i forvejen et par tvillinger, så der herskede alligevel ingen tvivl om hvem jeg var.

M havde sørget for at bandets instrumenter var på scenen og de gav selvfølgelig et par numre. Jeg kunne ikke holde mig væk fra mikrofonen. Det er saaaaatans med mig så snart jeg får lidt alkohol i blodet. Jeg bliver en sand verdensdame!

M har nogle enormt søde kammerater. Nu skal det dog lige siges, at det altså ikke var søndagsskolens bedste drenge og piger der deltog i den fest. Det er nogle sprøde sataner de fleste af dem og med festens tema var der jo heller ikke lige frem lagt op til den aller mest noble opførelse.

Det var sgu en sand gansterfest!

Vi stemte om hvem der skulle løbe af med titlen ”Pimp of the year” og ”Hooker of the year”! En titel man ikke helt kan beslutte om man ønsker eller ej.

Jeg vandt!!! Jeg fattede ikke en meter da Mims skreg mit navn ind i mikrofonen. Åbenbart havde folk været helt vilde med mit uskyldige bunny-outfit. Jeg var ellers sikker på at tøsen med Moulin Rouge-fjerene eller latex-kjolerne ville høste det hele men jeg fik ifølge Mims suverænt flest stemmer.

Min præmie? Gavekort til Matas, en lille sølvkrone, en sølvstav og en sommerfugl…du ved…sådan et smart massageapparat man påspænder og hygger sig med.

I am Hooker of the year!!!

Efter det kan jeg meget lidt huske. Måske sang jeg lidt mere? Jo der var noget med den her kammerat som blev alt for nærgående og måtte flyttes rundt på…jep en rigtig gansterfest!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hooker of the year! er publiceret 28/07-2005 10:04 af Bastian.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.