18 år siden

Politijagt fra morgenstunden

Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
brænde
Peter
8 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Den først mundfuld kaffe var knap nok løbet igennem spiserøret, før vi studsede over lyden af glas som knustes. I samme sekundet startede en knallert og kørte væk. Vi havde ikke andet end lige nået at kommentere lyden før vi hørte knallerten igen, og snart var vi inde og få tøj på !
Claus udrustet med mobiltelefon og en stavlygte ud for at se hvad der skete, og jeg i hælene på ham. Vi nåede at se knallerten samt to personer flygte fra den lokale Fakta-butik. I næste øjeblik ankom der 2 vagtvogne som vi sendte efter knallerten!
Den ene af de unge fyre var blevet smidt af i området, og den anden kørte af en eller anden grund forbi Fakta-butikken igen. På det tidspunkt var vagt vognene kommet tilbage, og prøvede at spærre vejen for ham, men han undslap. Samtidig kom politiet, og en større jagt gik i gang !
I første omgang slap han igennem skoven, hvor politibilen kørte ind i noget krat og sad fast. En hundevogn kom kollegaerne til assistance, alt imens vi kunne høre knallerten med den særprægede udstødning køre rundt i området.
Jeg gik hjem imens Claus blev hos betjentene. På et tidspunkt hørte jeg knallerten komme kørerne på vejen uden for, og havde lige fået vinduet lukket op for at se, da han kom susende. Claus og betjentene havde også hørt ham, og gemt sig bag nogle træer. Idet at han var ud for dem, kastede / tabte den ene betjent sin lygte efter ham, men end ikke det fik ham stanset. Men de fik ham kort efter !

Jeg er slet ikke vant til så meget aktion fra morgenstunden, og er stadig lidt rundt på gulvet. Jeg fatter ikke de unge fyre, og slet ikke at de tager en Fakta-butik hvor der er alarm. Men hva - siden at der er kommet ny bestyrer, har der sikkert heller ikke været noget at stjæle alligevel. Den er simpelthen blevet så dårlig !

Det bliver en lang og sej dag i dag. Det er dagen før lønningsdag, og den plejer at være at være MEGET sløj ! Men man han da altid håbe på at vide i lotto, og komme ud af byen ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Politijagt fra morgenstunden er publiceret 30/08-2005 08:01 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.