Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
8 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Det er dejligt, at jeg har fået forlænget weekend fra i dag. Det er jeg glad for. Min mand kommer jo også hjem på weekend i morgen, det bliver lækkert.
Ellers har jeg ikke rigtig fået skrevet de sidste par dage, men der er ellers sket lidt af hvert.
Jeg har været ved foeged retten, det var heldigvis ikke så galt. En nede fra alkohol fukntionen tog med mig, vi sad og ventede og ventede, indtil der var gået 40 min. over tid, så gik vi hen og spurgte, hvornår jeg kunne komme ind. Det viste sig, at vi ventede det forkerte sted, det var lidt træls, men vi fik da snakket lidt, om nogle ting, som jeg helst vil undgå. Der var også nogle ting, som vi var uenige om.
Vi gik hen til det sted, hvor vi rigtig skulle være, da skulle vi heldigvis ikke vente i så lang tid. Så kom der en bitte mand, og spurgte om vi skulle ind, men det skulle vi have været for længe siden. Han sagde, at de havde ringet til politiet, og sagt at de skulle hente mig, men vi skulle bare gå op på politigården, og snakke med en person, så det måtte vi gøre.
Der skete ikke det helt store, min bøde er blevet sat i bero, indtil år 2007. Det var jeg glad for, da regner jeg heller ikke med, at jeg er på kontanthjælp mere, det skulle jeg da helst ikke være.
Jeg var også til samtale, men min behandler og socialrådgiver. Det ville jeg have overstået så hurtig som muligt. Jeg hader sådan noget, men det gik smertefrit. Jeg skal være ved behandlingen i tre mdr. endnu. Det kan jeg også godt se, at det er nødvendigt. Jeg startede også midt i et forløb, så det gør i og for sig ikke noget.
Jeg var til pige møde, og det var rigtig hyggeligt. Vi sad og snakkede, også nåede vi ikke mere på den aften. Jeg havde også travlt, fordi jeg havde affarvning i mit hår. Jeg skulle skynde mig, fordi jeg skulle til noget klarsyn, så jeg havde godt med fart på. Jeg kunne lige nå det, men jeg glemte min tlf. Det var noget af en katastrofe, fordi så kunne jeg ikke snakke med min mand. Men jeg gik ned til svigermor, og lånte telefonen, så kunne jeg ringe til ham.
Dagen i dag, er heldigvis ikke over endnu. Jeg skal op og besøge en præst, også skal jeg hjem og ryde op. Jeg skal til møde i aften, det var jeg ikke i sidste uge, så det må jeg hellere få gjort noget ved.
Jeg har ikke rigtig fået sagt nogle af de ting, som jeg render rundt og tænker på. Det er jeg ikke så meget, for, det er ellers noget jeg skal lære her. Men det er noget der tager tid, og jeg er ikke lige den, som plabrer løs om, hvordan jeg render rundt og har det, men det skal nok komme engang.
I weekenden regner jeg med, at vi skal ud og fiske, men vi har ikke rigtig lagt nogle planer for, hvad vi skal lave. Jeg glæder mig bare til, at han kommer hjem.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget forlænget weekend er publiceret 27/10-2005 13:28 af Anja Grønnebæk (GIzmo1982).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.