Hvil på laurbærbladene dur ikke.

16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
12 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Ny Picanto
Peter
11 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Operation
Halina Abram...
18 dage siden
200
Jette Peters...
8 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
12 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Det er en regnfuld våd novemberdag, hvor jeg har mest lyst til at kravle under dynen igen og begive mig til soveland. Det dur bare ikke - jeg må i gang med dagens dont. Det er slut med at hvile på laurbærbladene, så nu må skeen over i den anden hånd. jeg lukker øjnene og tryller mig om til en frisk og effektiv Nellemor, der har styr på tingene, overholder passende sengetid og bare får det hele til at køre efter en snor. Guuud - måske lyder det meget tillokkende, men jeg ser også en grad af kedsomhed i det, for jeg har fundet ud af, at meget sjovt kommer der ud af det, når jeg foretager mig noget spontant. Mit største ønske er, at rodehovedet og den fornuftige Nellemor kunne forenes i en større enhed, hvilket ville være til stor tilfredsstillelse for hele husstanden i det lille røde hus i marsken.

Hmm. Der er det igen mig selv, der dunker hårdest i knolden, for jeg bliver såmænd båret på fløjlshandsker - teenagerdatteren kan dog godt nogle gange ytre utilfredshed over moderens - nogle gange - manglende serviceorgan. Jeg tror, at jeg mangler lidt modspil fra gemalen også, hvilket jeg hellere må få talt med ham om - dvs bede om hjælp til selvhjælp, således at den store kloning af rodehoved/fornuftmenneske kan ske.

Jeg tager mig sammen - jeg tager mig kraftigt sammen - men jeg har så nemt ved at falde i og det er jeg træt af. I dag stillede jeg vækkeuret og kom rigeligt tidligt op, men tiden er løbet fra mig - akkurat som sandeti et timeglas - så nu må jeg have det lange ben foran, for at nå hvad jeg skal og det er mega træls. De ting, som jeg havde forestillet skulle odnes, inden jeg tager til træning, er ganske uberørt, mens tidsrøveren - computeren - har ædt min kostbare tid. Denne computer har en alvorlig fejl40 - gad vide hvordan jeg får ordnet denne fejl. Gid man kunne afmontere afbryderknappen, som gemalen så skulle holde justis over.

Jeg har været ufattelig doven og været total ligeglad med mange ting, som bare skal være i orden. Jeg giver mig selv et spark bagi og siger til mig selv: "Så er det slut, moster. Se at komme igang og få noget mere effektivt ud af din dag, så du træt og tilfreds kan slutte dagen i behørig tid".

Ellers går det godt i det lille røde hus i marsken. Fredag var Anne og jeg til fødselsdag ude hos ældste datter, som har fødselsdag i dag. Før Carlo tog på arbejde, snakkede vi lidt om, at han bare som 22 årige blev far og at han var yngre, end vor søn er i dag. Jeg ønsker ikke at blive farmor endnu, men skulle underet ske at vi fik meldingen, ville jeg alligevel juble og straks forkynde det i en dagbog. *SSS*. Carlo var desværre ikke med til fødselsdagen. Han var istedet til kortklub hos naboen.
Lørdag eftermiddag havde vi besøg af en lille familie - far, or og to mindreårige børn. Far´en skulle koble nettet på Annes computer - der gik dog lidt ged i foretagende - pga af manglende effekter, men problemet bliver løst i denne uge. Vi havde en rigtig dejlig eftermiddag i hinandens selskab og mens vi "gamle" snakkede, havde jeg fået børnene beskæftiget. Drengen spillede Sims2 på computeren og pigen legede med Annes aflagte barbie-dukker.

I går eftermiddags holdt vi julebanko i Sejlklubben. Vi havde mange fine præmier på spillelisten, men jeg vandt ikke - det passer ikke helt. Jeg fik en nøglering - viking - i sidepræmie. Under bankoen serverede vi æbleskiver og gløgg og - ih, hvor var det dejligt at smage første akt af den søde juletid. Hverken Carlo eller jeg havde tænkt på aftensmad, så for at gøre det nemt og for at glæde datteren, der blev hjemme, var vi lige et vend inden om "Saltnødden" - Ribes bedste grillbar efter kyllinger og burgere.

Nu er jeg virkeligt i tidsnød, så jeg skynder mig at smutte - uden redigering af teksten. Evt. slåfejl og deslige vil med tiden blive rettet.
Ha´ det godt derude i samfundet.

Hyggehejsa fra en smådoven, travl Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvil på laurbærbladene dur ikke. er publiceret 07/11-2005 09:35 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.