Psykolog? For stolt til at leve

Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
12 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
neeeeeeeeeeeeeeeej har lige slettet en lang, GOD tekst. Om de inderste af de inderste tanker om hvad der nu er galt her. GIDER IKKE DET PIS!!!!! Hvis jeg nu bare lige havde tænkt mig LIDT om før jeg trykkede på dén tast... pis pis pis

En masse. En masse. En masse. Om festen i går, om at jeg har det som om at jeg er forkert. Går forkert, står forkert, smiler forkert, græder forkert, hilser forkert.
Men at med LM er intet forkert. Og heller ikke med nogle af de andre drenge jeg har været sammen med, eller lagt an på mig.
Jeg føler mig ikke tyk idag og heller ikke igår. Jeg har spist en del. Eller det har jeg vel ikke. Men jeg spiste meget til morgenmad i dag. det sagde mor også til mig. Noget med hvordan sådan en tynd pige kunne spise så meget morgenmad.
JaKO og Bet(JaKO's veninde) GLOEDE som svin på mig i går da jeg dansede med Be og P. Vi dansede lige ved siden af dem. Men hun er ikke mit problem. Det er trist at sige det på den måde, og være så kold, men det er jeg bare.
ISDRONNING? kald mig hvad du vil...DØM MIG! Og fortæl mig om din dom. Brænd dine nedladende ord fast til mit sind. Jeg mangler noget der gør ondt. Så gør mig ondt. Smid mig på jorden og spark til mig. Jeg mener det! Det gør jeg virkeligt.
Stella hvad er det da du skriver? Er du til S og M? Nej vel... men det er underligt at jeg ikke er ked af det. Hele min krop ryster. Jeg ved ikke havd jeg skal gøre... Sådan ligesom når det er koldt, men jeg fryser ikke. vEd ikke hvorfor mine ben, og arme gør det. Det gør de bare en gang i mellem. Når jeg bliver nervøs og sådan noget, men her er ikke noget at være nervøs for. Jeg er bare overspændt i hele kroppen... Hm nå det var ikke det jeg skulle fortælle! (tankerne flyver til højre og venstre)

Psykolog... Jeg har tænkt på om man skulle begynde til sådan en.
Feen foreslog mig det, og kan virkleigt godt se pointen, men jeg er bare så...
Ja hvad fanden skal jeg med en psykolog? jeg har det jo fint, nogenlunde fint.
Er jeg ikke bare endnu en normal teenager med frustrationer? Er jeg ikke bare en normal ked af det person, der gør hverdagsproblemer lidt større end man burde? En der bare spiser en smule for lidt en gang i mellem?
For hvad skulle jeg gå til psykolog for? Hvad har jeg at sige til sådan en? Ingenting. Jeg kan ikke lide at sige noget, for hvis jeg siger noget så græder jeg.
Og hvis jeg skal gå til psykolog så bliver jeg vel nød til at sige det til mine forældre og så vil de spørge hvad jeg skulle til psykolog for, hvad mit problem er, og så vil jeg være på skideren. For jeg har jo ikke noget problem. Jeg har det bare.... forkert.
og er det ikke dyrt? jeg har ikke 700kr at lange over disken hver gang jeg har snakket med sådan en i en time.
Jeg...ja.. ved jo ikke om der er noget galt med mig overhovedet. Og spiseproblemet er jeg faktisk næsten ude af. En uskyldig slankekur? var det det? mig der aldrig har været på en bevist slankekur...- det virker så suralistisk. forkert.

Men det er bare det Feen sagde. Det ramte bare. Det var bare...
Det var?

"Når man siger det højt, så bliver det virkeligt, og når det bliver virkeligt - forsvinder det... Right?"

"det er jo ikke det det handler om - det handler ikke om hvor lidt eller meget du vejer - hvor lidt eller meget du gør dig selv ondt - det handler om at du ikke kan håndtere dine følelser og dit liv... At du håndtere det på en usund måde... - og det sys jeg du burde få hjælp til... men du sidder med magten til at ændre DIT liv..."

"Man kan ikke klare hele verden. Prøv at overveje: Om 20 år, så er du en succesfuld business kvinde, men en god karriere. Du har 2 skønne børn og en dejlig, fantastisk mand, som elsker dig meget højt. Du har set det meste af verden og alle beundre dig... Men du VED at du har spildt de sidste 20 år at dig liv, for di du er f****** ULYKKELIG!! - Du er ikke i stand til at værdsætte alt det, som alle misunder dig for, og du føler du lyver og bedrager alle og at du er utaknemlig... fordi du ikke gjorde noget for MANGE år siden, ved den tilstand du er i - fordi du var hvad? - for stolt?"

Fordi du var hvad... for stolt..... ER DET DET? HVA STELLA!? Hvorfor... Hvorfor er det så skide svært
Vibeke(roman-vibeke) kunne heller ikke. Vibeke er ulykkelig, og hun bliver aldrig andet. Vibeke dør. Hvor trist det end er, så begår Vibeke selvmord. Jeg ved ikke hvordan slutningen kunne være anderledes. Og efter hendes død, er hun også ulykkelig. Hun kan ikke. Hun var for stolt. Alt for stolt. Er jeg også det? For stolt til at leve?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Psykolog? For stolt til at leve er publiceret 12/11-2005 13:21 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.