Nu se dig selv !
Søren Sørens...
2 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
At skrive
Josephine Lø...
7 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
12 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
7 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
8 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
7 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
5 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
8 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
11 måneder, 24 dage siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
6 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
7 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
8 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
8 år siden
Følelsen af at give slip
Rayana Khamz...
5 måneder, 25 dage siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
14 år siden
Kære Dagbog

Tænk, hvem tror du sad oppe det meste af natten? Og ikke nok med det, sad og gloede på Big Brother?
Rigtigt gættet... mig!!! Jeg store torsk, for at sige det mildt. Gik i seng omkring 01.30, sov ca. 1½ times tid, stod så op for lige at få en tår at drikke og ryge en smøg, men fik så åbnet for det direkte BB. DET skulle jeg aldrig have gjort. Faldt totalt i staver over den fest de afholdt inde i huset, deres ret kraftige nattediskussioner og pludselig var klokken 05.00. Totalt idioti og da klokken var 7.30 og vækkeuret kimede lystigt, var jeg selvfølgelig ikke mange sure sild værd og hele morgenstunden passerede bare revy, hvor det meste af det jeg foretog mig, vist mest kørte på reflekser :-)

Men nu var vi oppe og så kunne vi ligeså godt komme i gang. Kl. 10.00 stod Tanja og jeg derfor oppe i byen, hvor vi både skulle aflevere en lånt film for Jesper, ind på apotektet, forbi Fætter BR hvor Tanja skulle have en ny paraply og så ellers i frisk stil op på rådhuset for at få de penge, jeg skulle have refunderet. YES, nu kunne jeg gi' Jesper de penge tilbage han havde lagt ud til madpenge.

Hjemme igen trissede Jesper rundt, lettere rastløs, men det tror da jeg.
Det er jo ikke hver dag men bare tager en tur til Island og i dag var så dagen, hvor han skulle afsted.
Klokken 16.00 ankom mine forældre, som var så søde at hjælpe med at få både Jesper med oppakning og os andre til stationen.
Ikke så snart var vi ankommet før Jesper kom i tanke om, at hans madpakke lå hjemme i køleskabet. Nu var gode råd dyre, men fik så en ide, som jeg dog ikke fortalte til knægten selv.
Gik udenfor og forsøgte at ringe til Keld. Han bor nemlig kun en spytklat fra Lufthavnen og han havde i går nævnt, at han ville overraske Jesper og tage ud og sige farvel, så hvorfor ikke se om han kunne smøre en madpakke og medbringe i samme køb? :-)
Den aftale kom hurtigt i hus og hørte her tidligere på aftenen, at knægten både var blevet overrasket og glad og vist endda også regnede med, at Keld også tog imod ham onsdag i næste uge, når de igen lander i Kastrup.
Så jo, trods en mindre forglemmelse kom Jesper godt afsted og ifølge mit ur, så er han og de øvrige klassekammerater på Islandsk jord om ca. 1 times tid.
Held og lykke med turen Jesper og pas nu godt på dig selv.

Tilbage sidder jeg nu og tænker meget alvorligt på at gå i seng, for jeg har seriøst svært ved at holde øjnene oppe, så i aften bliver der ikke noget med, at jeg liiiiige skal se, hvordan det går med BB :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget BB og Jesper til Island er publiceret 28/03-2001 22:20 af Lise-Lotte Gerding (Lise-Lotte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.