18 år siden

Faser...

Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 16 dage siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
3 måneder, 9 dage siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Overgreb avler altså ikke...
Ansu Orheim ...
14 dage siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Hvor mange faser skal jeg mon igennem efter et endt ægteskab?
Veninde J, fortalte mig om hendes faser, da hun for 4 år siden blev skilt - situationen er dog en anden, da de havde fået et barn sammen (heldigt at vi ikke har det!). I hendes første fase, lukkede hun sig inde i et års tid, med alle bibliotekets selvhjælps bøger, fordi hendes dårlige samtvittighed over det forliste ægteskab, gav hende en higen efter begrundelser og accept af tingenes tilstand. Den næste fase var en "bekræftigelses-fase", hvor hun datede for vildt! Tit blev det til 2 - 3 dates på en uge og hun levede næsten hele sin fritid ud i cyberspace og med dem hun fandt der. Så kom den 3. fase, hvor hun genfandt den indre ro og lod ting ske.
Hun er nu i den 4. fase, hvor hun har fået en ny seriøs kæreste, som hun gerne vil være sammen med, til døden skiller dem ad.

Ved ikke hvilken fase jeg pt. lige er i...efter at have set 3 forskellige mænd (ikke lavet andet end at kysse, hvilket jeg er glad for) indenfor 2 måneder, har jeg vist fået nok bekræftigelse. Mænd er ikke så svære at få fat på - de er svære at komme af med igen. Jeg har pt. nok i mig selv - vil gerne bare være selv og udvikle mig videre, uden at skulle stå til regnskab for nogen. Nyder at være mig, men har indtil videre ikke lånt nogle selvhjælps-bøger. Tingene sker fordi de skal ske - jeg kan ikke forklare dem og ønsker det heller ikke - kan til tider ikke engang forklare mine beslutninger og valg, som nok kan virke en smule overilet, når jeg er kommet på afstand af dem - og hvad så? Hvorfor skal jeg egentlig også begrunde ting? Jeg er som jeg er, og hvis du ikke kan klare mig, så kan du ikke det - til tider en trist konstatering, men sådan er livet og mand, hvor jeg lever;-)

Konklusionen er, at jeg vist befinder mig i en sammenblanding af J`s fase 1 og 3. Har nok i mig selv, og leder stadigvæk (en lille bitte smule) efter min indre kerne.

- Dicte;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Faser... er publiceret 10/12-2005 17:07 af Dicte.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.