20. december og skridtene tælles.

Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
16 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
11 måneder, 26 dage siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 18 dage siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Inden jeg går i min seng, skal jeg lige huske at åbne dagens låge. Jeg åbner derfor lågen til den 20. december, som viste sig fra sin smukkeste side - altså vejrmæssigt.

Jeg har været meget træt i dag, ja - træt hel ind i marv og ben og derfor sidder jeg nu og længes efter min seng. Der har været ro i huset i dag, hvor jeg næsten kun har hængt på en stol og været tung og træt. På et tidspunkt tvang jeg mig ud at gå - hvad skulle jeg ellers med en skridttæller - den lille sladrehank. Hmm - først til sidst i dagbogen afslører jeg antallet af skridt - men jeg kan da se, at der skal ske en radikal ændring med min dagsrytme. Det må absolut være første prioritet på nytårsfortsæt.

Jeg gik en dejlig tur med mine stave og nød den friske luft. Jeg slæber en del på højre ben og det kan efterhånden ses på mit fodtøj. Sålen bliver hurtigt slidt ned under højre tåspids. Jeg håber, at jeg kan få mine lårmuskler trænet op igen, så jeg kan gå normalt, men der skal træning, styrke og vilje til. Sent i aftes så jeg en svensk film, en fyr havde lavet om sin far, der havde Parkinson. Filmen var meget givtig og gav stof til eftertanke. Far´en var meget dårlig, havde off-perioder og overbevægelser og fik til slut i udsendelsen tilbudt operation, som han tog imod. Han havde svært ved at gå, men det hjalp ham meget, når han havde en lille træklods at sparke til. Da jeg var ude at gå, tænkte jeg "spark", hver gang jeg flyttede højre ben og det hjalp. Jeg kunne løfte benet - så jeg gik normalt. Det var "sjovt" at erfarë og en sejr for mig, selvom jeg skulle koncentrere mig og det gjorde rimeligt ondt i hoften.

Nisse Jul har fået sin skål risengrød med strøet kanel og smørklat på. Tænk, da jeg hentede den tomme skål ned fra loftet, lå der en marcipangris i den med rødt bånd om halsen. Dertil var hæftet et lille kort: "Til Nellemor fra Nisse Jul. En marcipangris til en marcipangris." Han er nu sød - når det kommer over ham.

Tilbage til min skridttæller og nu rødmer jeg - hmm - men læs så bare dagbogen en´ gang til. I morgen er det sikkert bedre. Måleren står på (fanfare) 3603 skridt = 2,809 km. Jeg vælger at være tilfreds.

Jeg håber, at I har haft en god og fornøjelig 20. december. Et julesmil herfra.

Hyggehejsa fra en træt og uoplagt Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 20. december og skridtene tælles. er publiceret 20/12-2005 22:31 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.