18 år siden

Min sociale organisering

En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 19 dage siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
10 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Afleverede eksamensopgave i går i IKS. Medmindre jeg har misforstået spørgsmålet helt, så har jeg i hvert et tilfælde bestået. Jeg ville så gerne have en fed karakter, men tiden rakte ikke helt til det. Mine analyser blev meget spartanske, så jeg nåede ikke at fremhæve og uddbybe flere antropologiske teorier. Desuden, blev den ½ side for lang! Et otte tal, tror jeg er realistisk - desværre, kun et otte tal. Havde en rigtig god skriveprocess, og har været i stand til at analyserer hele vejen igennem. Det var så underligt, at afleverer den i går! Ingen dårlig samvittighed, da S og jeg rendte byen rundt bagefter! Vi var på kaffe, i biografen (Dagmar, hvor jeg var så træt, så jeg i 2 min. faldt i søvn i "Good night, and good luck") og hyggede, som altid mega.

C er altså blevet smidt helt væk! Han blev sur over, jeg ikke kunne se ham før. Sagde at, hvis jeg virkelig gerne ville se ham, så ville jeg også være i stand til at finde en weekend inden den sidste i feb. På sin vis, har han jo ret...hvis jeg var virkelig vild efter ham, skulle jeg jo nok kunne få lagt ham ind i mit skema, lige meget hvor overbelagt det end måtte være. Er lidt lettet over, at ha` givet ham en lille kurv, og smidt hans nummer ud af mine telefoner. Synes at det er lidt meget at forlange, at jeg skal hoppe og springe, fordi han gerne vil besøge mig - det må forhåbentlig være hans alder, som spiller ind her. 24 år er han - ellers ser det da sort ud...;-)

Fik et chok, da jeg i går morges kom ud i kulden. Jeg havde næsten glemt ALT i min opgave-forvirring. Handsker, halstørklædde, kontaktlinser, bælte, vand og nogle frugter (havde ikke spist i mange, mange timer og var død sulten). Går så på vejen og snakker med Dodda, da jeg ser at èn af de håndværker, som arbejde overfor mit gamle hjem, kom kørende ude på vejen. Jeg ved, at han også bor her, da bilen tit holder for enden af karrèen, men...
Heldigvis havde jeg da ikke kontaktlinser på, så jeg kunne ikke se, hvem der kørte den (om det var den viiildt lækre "dragemand" eller den unge Harry P - som dengang inviterede mig ud), og derfor var det jo omsonst at kigge længe på den, hvilket jeg så heller ikke gjorde.
På min vej hjem omkring kl. 15, kommer bilen så kørende igen. Denne her gang

- mere lidt senere i dag, vil lige holde en pause fra dette skriveri, og drikke noget kaffe.

***************************************

Øf! Klokken er næsten 11:30, og jeg burde jo allerede ha` været i bad og være i Lyngby nu....Skal til læge 13:45, da jeg (på trods af) at jeg intet sexliv har skal begynde på p-piller igen. Har det virkelig dårligt under mens. og jeg gider ikke bruge 2 dage på mega mavesmerter, med opkast på opkast fordi min livmoder kramper så meget, så det påvirker min mavesæk...èn gang om måneden, at tænke "Håber pillerne virker bedre denne her gang" for så...nej, det gjorde de så ikke (kan ikke få mere smertestillende) - derudover bruger jeg så 7 dage derefter på næsten udelukkende at sove....
Ej, må have nogle hormonpiller;-)

Skal ud til J bagefter og jeg tror det ender med, at vi holder en lille fest for os selv;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min sociale organisering er publiceret 17/01-2006 03:45 af Dicte.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.