18 år siden

En nat med tanker om livet

3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
2 måneder siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Operation
Halina Abram...
10 dage siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
19 dage siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Overgreb avler altså ikke...
Ansu Orheim ...
16 dage siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Det er så lnge siden jeg har skrevet her...men alting har været så fyldt med forandringer i mit liv .
Mine børn og jeg har over en utrolig lang tid haft så uendlige mange svære ting i vores liv , men det ser ud til at lysne nu ..og mit hjerte varmes ved ved atter at se smil på deres læber og høre latter fa dem , når jeg træder ind af døren , attter at kunne mærke kram og knus der kommer fra deres guld hjerter , uden de er fyldt med smerte .

Vi har haft en hel fantastisk december månede , hvor vi har nydt det at det er en månede hvor man giver sig tid til hinanden . og vi elsker alle julen hel vildt og har bagt lavet konfekt , hygget pakket gaver ind gemt på hemligheder og pyntet og bare været der i nuet .
Jule dagene var lidt præget af en navøsitet hos børnen, de skulle være hos deres far , men jeg mærkede og hørte tydlig at de ikke ønskede det , men gjorde det ..men kun for gavernes skyld og da de den 24 tog afsted , var jeg fyldt med mange bange anelser , men alt gik noglelunde vel ..og de kom hjem næste dag , og havde ikke haft de store konflikter , og jeg var vildt lettet ..for nu var det over .
Nytåret, forløb helt perfekt med krudt og spas som høre sig til , men en masse latter og sjov , og vi lage det gamle år bag os på en dejlig og hel igennem mindeværdig måde .
og dog ...for da vi hen på morgen stunden fandt vores senge sage min mellemste søn " Mor ...han ringede ingen gang og ønskede os godt nytår " det skar som knive i mit hjerte , men jeg har afundet mig med at han ikke længer ønsker sine børn , og jeg fornemmer at jo mindre han er i vores liv jo beder funger mine tre børn beder , de skal ikke hele tiden forholde sig til om de nu er velkommene eller om de gør noget der får ham til at smide dem ud .
det er en frygtlig tanke det ved jeg men jeg kan ikke tvinge ham til at være sammen med mine børn selv om han er deres far . sådan er livet nu bare en gang . men mine børn har set hans sande " jeg " og ønsker ikke at bruge tid eller udsætte sig selv for den psykisk mishandling han udsætter dem for .De har endlige fred i deres små gyldne sjæle .

Og jeg ..ja jeg har brugt mange timer på at komme over ens med dette faktum .Ved tanken om at en dag vil han side som en bitter og´ulykkelig mand , og vide han har gjort sine børn fortræd , og han vil tigge om deres tilgivelse.Min får han aldrig.

RosenQ

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En nat med tanker om livet er publiceret 18/01-2006 00:26 af RosenQ.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.