No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 27 dage siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 21 dage siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Jeg har det som om at jeg har været ude og ture hele natten, men det har jeg jo selvfølgelig også !
Jeg har turet rundt med alle og enhver. Kørt dem frem og tilbage så længe de ville betale, og en enkelt gang - blevet snydt. Manglende respekt og moral over for andre og deres arbejde - sidder hos nogle et meget lille sted. Trækker på smilebåndet ved tanken om, at det lyder næsten som en arbejdsbeskrivelse for en prostitueret ?

Jeg har erfaret at jeg ikke skal drikke så meget i arbejdstiden om natten, og nej det er IKKE alkohol jeg mener. ;-) Der er lidt længere imellem toiletterne, og jeg prøver at undgå at komme hjem. Vil helst ikke vække huset ved at rumstere rundt. Kan mærke at kroppen er ” lidt udtørret ” pga. den manglende væske, og samtidig mørbanket pga. skiftende arbejdstid. Hmm…. jeg har i det mindste ikke hovedpine i dag ;- )

Det er nu meget ” hygsomt ” at komme hjem efter sådan en nat. Jeg starter med at blive mødt af katten som trolig venter på mig i indkørslen. Inden jeg har nået at låse døren op, har han stanget mig og tydelig givet utryk for - at jeg godt kan skynde mig lidt. Derefter kommer min lille hund galoperende. Hun vil ud i haven og tisse, for derefter at sidde på skødet og have lidt opmærksomhed. Efter at have siddet og hygget lidt. Går hun ud på toilettet og lægger sig på måtten, og venter på at jeg kommer der ud og børster tænder. Det er da noget af en velkomst at få ;-)

Nej hvor var jeg træt efter André og min tur til Århus. Jeg bander stadig den by langt væk når jeg skal køre der. Endte skam også med at køre ind i en ensrettet gade inde midt i byen. Hmm har bestemt mig for, at jeg vil der ind igen og tjekke op på, om det var mig som var uopmærksom, eller ! Jeg så hverken indkørselsforbudt eller ensrettet skilt i den ende jeg kørte ind.

André var ikke i ” ose rundt ” humør, så det lagde lidt en dæmper på turen. Jeg regner med besøge Michelle alene næste gang, så hun kan få opmærksomheden for sig selv.
Vi var hjemme ca. kl. 18.00. Min svigerfar var draget af sted, som sædvanlig i MEGET god tid. Jeg tror aldrig den mand er kommet for sent til noget som helst ;-) Dagen før, altså onsdag. Så jeg en Engelsk fodboldkamp med ham. Fodbold er ellers ikke noget som jeg gider at bruge tid på, men hans synspunkter og betragtninger kan jeg ” næsten ” blive draget til hvad som helst. Han er en meget spændende mand at lytte til !

André skal først ned på gården i morgen eftermiddag, så jeg holder fri og hygger mig alene med ham. Selv om jeg kører når han sover, så er han alligevel mærket af det, da jeg jo sover om dagen. Det er ikke fordi at han har specielt behov for at ” hænge ud ” med mor, men bare det at jeg er her.

Jeg skal have ordnet den sidste uges regnskab og gøre pengene klar til banken. Så har jeg fri ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Promille fri tømmermænd er publiceret 29/01-2006 17:43 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.