Down the waterfall, there ever it may take me

Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Så Stella, nu tager du dig sammen. Nu bruger du altså lige 5 minutter af dit liv hvor du tænker på dine følelser. Bare 5 minutter...

Jeg har åbnet denne side så utroligt mange gange for at skrive noget ned, men der har ingen ord været. Jeg ved ikke om de er her endnu, men jeg er jo igang allerede.
Hver gang jeg har trykket 'tilføj tekst' har jeg bare siddet og kigget på det tomme felt mine ord skulle fylde ud. Men jeg har ikke kunnet slå mit hjerte til.

Der foregår så meget indeni mit hoved.
I skolen går alt virkeligt godt. Vennerne er yderst fantastiske. Alle på gangen er flinke. Alle er bare...
Terminskarekterene var så ikke noget at råbe hurra for. Stille og roligt med et snit på 8,5. Hvis jeg ikke havde haft skriftelig tysk og IT var snittet på 9,1. Men jeg må jo få det snit op i nogle af de andre fag. Det bliver jeg nød til. Jeg skal op på 9. Det vil jeg.

Min bedstemor er blevet 78. Det er røvhårdt at se hende blive gammel. Det kan virkeligt mærkes at hun de sidste år er blevet gammel. Det er hårdt når hun ikke længere kan huske om det er søndag eller mandag. Det er endnu hårdere når hun falder og besvimer. Jeg kan ikke undvære hende, og jeg kan mærke at det snart er tid. Tid hvor hun giver slip. Jeg håber der går lang tid, mange år. Men jeg tror ikke hun bliver meget mere end 80. Hun ser mig ikke vokse op og blive til noget. Hun får aldrig at se at jeg når alle de mål jeg ugentligt går om og fortæller hende om. Jeg er bange for at hun ikke er der, til alt hvad jeg ønsker at hun skal se.

Lm har skrevet alligevel. Vi skrev sammen 4timer i fredags om alting egentligt. Det var vældigt hyggeligt. Han er egentligt en skøn fyr. Det er ærgeligt at det er slut mellem os. Men det er det, det kan jeg godt mærke. Uheldigvis, bliver det ikke til mere end venner... Men jeg savner ham.
Eller savner det. Jeg savner at have en at holde om, kysse. Savner en der holder af mig. Jeg vil gerne have en kæreste nu. Nu vil jeg gerne. Nu hvor jeg ikke har nogen i mit liv. Ingen at holde af eller om, nu vil jeg have en der kun er min.

Jeg har beskæftiget min hjerne med alverdens ting. Jeg er ved at være færdig med min roman nu. Sådan for alvor færdig.
Lektier er jeg i fuld gang med og har brugt hele dagen på det. Eller jeg har også været omme ved min bedstemor i 3timer, men ellers.

Jeg har slægtsforsket. Kigget på anetavler, fundet ud af noget om min familie, (fars side) om mit efternavn, om de gårde min familie har boet på. Set billeder af mine olde og tipoldeforældre. Jeg bliver nød til at vide noget om det, før jeg ved hvor jeg er på vej hen. Før jeg mister min bedstemor.

Jeg har fandens travlt. Har mange ting at lave, men jeg nyder det. Nyder så utroligt mange ting. Elsker hvert et sekund af min dag, men jeg føler mig alene. Jeg vil gerne have en. Jeg har lyst til at elske og åbne mig. Jeg har lyst til at blive en del af noget fælles. Selv om at man bliver såret og trist. Selvom så meget. Men jeg kan ikke få fat i en. Jeg ved ikke hvordan jeg gør. Jeg kan ikke bare tage på diskotek. Det bliver aldrig til mere end et engangs, og dem er jeg træt af. Ligenu vil jeg ikke have mere end engangs. Jeg vil ikke kysse flere frøer.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Down the waterfall, there ever it may take me er publiceret 29/01-2006 16:32 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.