Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Kære DagBob

Nu går det altså ikke længere. Bob er nødt til at få sig en kæreste. Det er jo sindsygt dyrt at være single i dagens Danmark. Alene igår kostede det Bob på den forkerte side af 1200 kroner, og det er da ganske urimeligt? Det mener BankBob i hvet fald, og de andre er faktisk tilbøjelige til at give ham ret.

Hvordan kan det så blive så dyrt? Jo altså. Bob skulle spise en hyggelig middag med en kammerat inden vi skulle i byen, og vi skulle jo drikke lidt vin. Meget afslappet, ikke noget fint. Så Bob gik på indkøb for at finde lidt mad og noget vino. Slask...300 kroner. Det var jo for så vidt rimeligt nok.

Så skulle man jo i byen, for der var jo piger der skulle charmeres. Drinks skulle købes, shots skulle købes, øl skulle købes, flere shots skulle købes taxaer skulle betales...og vupti, pengene fik hurtigt ben at gå på (modsat Bobs ben, som snart ikke kunne gå længere).

En hurtig optælling søndag morgen (okay...eftermiddag), under kyndigt opsyn af BankBob, viste at skaden var ca. 700 kroner. Ak..okay, sådan er det, sådan går det jo. Men så fandt Bob en lille sammenrullet dankortkvittering på 190 kroner fra kl. 4 om morgenen. Den kunne Bob godt nok ikke huske. Så røg totalen jo pludselig op på 900, og Bob blev bekymret, for han mente faktisk ikke han havde brugt sit dankort. Ren skandale.

Iøvrigt var det ikke engang nogen specielt god bytur. Hyggeligt selskab med kammerat, men det der med at charmere pigerne, det nåede vi vist aldrig rigtigt frem til. Men okay, man kan jo ikke nå det hele på en enkelt aften :-D

Så nu slår Bob altså stilllingen som Fru Bob op officielt. Hvis det fortsætter på den her måde, så kan Bob jo slet ikke komme ud og rejse, og han kan risikere han skal sætte sit tøjbudget ned, og det kan vi altså ikke leve med i længden :-D

Bob

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dyrt at være single er publiceret 29/01-2006 22:21 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.