18 år siden

84 par sokker

Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
No name girl
8 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
10 år siden
Kære DagBob

Hvem har bestemt, at alle sokker absolut skal være sorte, og absolut skal ligne hinanden? Hvem har bestemt, at de forbandede sokker skal parres, når de har været vasket. Hvem har bestemt alt det her, uden samtidig at opfinde en eller form for smart lille sokkehjælper, så man ikke skal sidde med lup og lygte, for at matche 168 sokker til en samling af 84 nogenlunde ens par?

Det er jo nærmest gennemført urimeligt, at en voksen mand skal sidde og rode med den slags, når han istedet kunne se fodbold og drikke øl.

Det er svært sådan lige på siddende balle at vide hvem man skal skrive til. Men nogen burde jo gøre noget. Det kunne være en sag for miljøministeren. Hvis man altid havde adgang til nye sokker, behøvede man ikke vaske de gamle, og dermed sparer man miljøet for mange fæle stoffer. Det er jo netop først når de vaskes at problemet opstår.

Indtil det sker, tror Bob faktisk han helt vil undlade at vaske sokkerne. Det lyder ikke for alvor urimeligt, og det vil give Bob en farlig bunke fritid. Dels skal han ikke bruge tid på at vaske, heller ikke på at lægge sokker sammen, og endelig skal han heller ikke bruge tid på at hænge ud med vennerne, da de jo nok må forventes at "fordufte" samtidig med at Bobs sokker bliver mere og mere vellagrede :-D

Bob - Træt af sokker :-(

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 84 par sokker er publiceret 30/01-2006 20:59 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.