Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
8 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
8 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Kære DagBob

Så var der den om Bob der en sen aften gik over i sin lokale Netto for at handle lidt. Bob var blevet smålækkersulten...og skulle egentlig også fylde op i sin barberskumsbeholdning, og da Bobs Netto har åbent til kl. 21, kunne man jo godt gå derover kl. 20.30. Som sagt så gjort.

Lad det være sagt med det samme: Der er ikke mange mennesker i Netto på den tid. Der er heller ikke mange varer, måske der er en sammenhæng der?

Intet mælk, ikke skyggen af en brødkrumme, og...og nu bliver det rigtigt slemt...IKKE NOGET IS man gad æde. Hvad fanden i helvede ligner det at man ikke har noget ordentligt is, når Bob er lækkersulten? Det er faktisk længe siden der har været andet end regnbueis og familiepakker med isvafler i Nettos køledisk. Hrmpf!!!!
Meget skuffet fortsatte Bob til køledisken, for måske der lige var noget chokobudding. Det har de i overflod når Bob ikke gider æde det, men tror du det passede de dovne hunde at have noget tilbage her til aften? Niks. Ikke så meget som bare et lille bæger. Skandaløst!!! Hvad i alverden tænker de på? Man kan da ikke have udsolgt af ALT ANDET end lokumspapir og vaskemiddel, bare fordi der er en halv time tilbage til lukketid? Det var godt nok ike gået hjemme hos Bob.

Så må man da vel for helvede kunne finde noget slik? Hvor svært kan det være?
Der så ikke umiddelbart ud til at være udsolgt af slik hos Netto. Jubii...
Hmmm....hvad skulle Bob dog spise...bum bum bum. Selvom der var meget slik, så var der ikke lige det. Et glimrende eksempel er, og det er muligvis ikke udelukkende Nettos skyld, Haribos lortematadormix.

Hvad satan og helvede tænker de på henne hos Haribo? Har de aldrig haft en eneste medarbejder ude i felten, for med selvsyn at konstatere, at halvdelen af en pose matadormix aldrig bliver psist, forde det er komplet værdiløst lorteslik? Det er simpelthen lakridsaffald de mider i deres poser. Hvorfor kan man ikke nøjes med vingummierne?
"Kære Bob, hvis du vil have ren vingummi, så kan du jo vælge en stjernemix" Gu´ kan jeg da ej, for den har i jo fyldt op med vingummier hvor i har hældt skumgummi på bagsiden. Hvad fanden er det med jer? Går i bevidst efter at få folk til at smide halvdelen af jeres posers indhold direkte i skraldespanden? Send dog lortet til Østeeuropa, og lad os andre få lov til at få ganske almindelige poser fyldt med dejlig vingummi (og piratos...dem piller i ikke ved, så får i bank). Hvorfor kan man aldrig finde en kæmpepose med pesetos? Uhm....yndlingsslik :-P

Nå, men som nogen måske kan fornemme, så fik Bob ikke noget slik, og han er både bitter, indebrændt og meget lavt på blodsukker lige nu. Jeg tror jeg vil blive slikmuslim, og boycotte Haribo (ville også gerne boycotte Netto, men så skal jeg finde et andet sted og handle og det gider jeg ikke).

Bob - Tvunget til at leve i kedelig sundhed :-(

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kom igen Netto er publiceret 01/02-2006 21:08 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.