18 år siden

Bob lokket ind i skruppelløs dræberse

Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Kære DagBob

Bob er måske en anelse naiv ind imellem, og det er da heller ikke helt umuligt, at det var en naiv tanke, da Bob gik med til mødet i sekten mandag aften, stensikker på han ikke skulle indrulleres. Sekt er måske et stort ord, vil mange mene, men når man ser på metoder brugt i denne "forsamling" kan man kun være enig med Bob.

Anledningen var måske teknisk set ikke så meget et decideret sektmøde, som det var en generalforsamling (hvorfor hedder det en generalforsamling, når der ikke er nogen generaler tilstede?)i andelsforeningen, men Bob blev nu aligevel indrulleret på det groveste, ved hjælp af snedig list.

Efter alle de normale røvtriste generalforsamlingsformalia, hvor beboerne skal diskuttere en huslejestigning på 25 øre om året i en time, og alligevel alle stemmer for vedtagelsen af denne stigning, kom vi til punktet omkring valg til bestyrelsen. Ingen problemer, for hele banden stillede op igen, og det var jo fint nok. Bortset fra, at et eller andet semilyst hoved havde stillet forslag om, at vi da helt bestemt burde have 2 suppleanter. Hvorfor var der sjovt nok ikke nogen der snakkede om, men alle var rørende enige om at det skulle vi da have. Pronto!!! Bob var dog, ironisk nok, ikke enig, for kan man ikke argumentere for et givent forslag, hvad skal vi så med det, så Bob undlod at stemme (wow...store sager).
Men altså, nu oprandt tidspunktet for afstemning, og ingen gad jo stille op til den her forbandede post som 2. suppleant, hvilket fik en samlet (minus 1 naturligvis) generalforsamling til at vende sig mod Bob, og med løfter om at opgaven intet arbejde betød, lokkede Bob ind i sekten under massivt gruppepres. Her bagefter tænker Bob dog, hvis den her opgave intet arbejde medfører, hvad fanden skal vi så have en 2. suppleant for?

Bare for at gøre ondt værre, røg Bob også lige en tur i festudvalget, fordi han stadig var i chok over valget til den skræmmende post med den fornemme titel.

Alt i alt havde Bob dermed en forholdsvist skidt aften, bortset fra, at andelskronen steg til det dobbelte, men det kan Bob jo ikke bruge til noget, før han engang skal sælge, og sådan som det går i Bobs kærlighedsliv, så bliver han nok boende her temmeligt længe endnu. Lorteliv :-D

Bob - Bittert sektmedlem

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bob lokket ind i skruppelløs dræberse er publiceret 25/01-2006 20:39 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.