18 år siden

Norsk, svensk, finsk.. hvad er forskellen?!

Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
8 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Ja så er der kun en halv time til dag 3 på vikariatet er overstået...
Dejligt...
Idag har godt nok også været anstrengende, men lad mig starte med starten...

Det var jo en ganske vidunderlig morgen (bortset fra det faktum at jeg skulle op...) det sneede og Danmark var allerede indhyllet i hvide gevandter. Så smukt, så smukt.
Det allerdejligste ved sneen var at DSB kørte til tiden... Super lækkert!! Det sker så sjældent at det kan redde humøret en hel dag når det sker...

Til gengæld var jeg heldig, åbenbart, for da jeg var mødt holdt jeg mig opdateret med trafiksituationen og den var mildest talt uhyrlig...
Jeg er bare så glad for at jeg for en gangs skyld ramte et tog der kørte normalt... (egentlig er forsinkelser vel nærmest blevet normalt hos DSB så et tog der kører normalt, er vel forsinket...???)

Udover snevejret så var den anden receptionist ude og rende hele tiden, og typisk nok kom der læssevis af underlige opkald samtidig - jeg havde ikke den fjerneste idé om hvor jeg skulle stille dem hen...
Så mange her i huset har nok fået nogle lidt uventede folk i røret.. Hehe.
Gad vide om der er blevet udsendt en intern mail om at de skal være forberedt på (mange?) fejl og derfor bære over med mig... For har ikke hørt nogen klager... (gad vide om det er derfor folk sender mig hadeblikke når de går forbi... ? Hehe)

Jeg blev sendt over og handle flere gange idag. Hvorfor kan de ikke bare finde ud af hvad de mangler på een gang og så lade mig købe det samlet??!! Det er ikke fordi jeg normalt er sart (okay løgn) men alligevel... Helt ærligt. Jeg er jo trods alt ikke stik i rend..
Det er ikke fordi jeg ikke kan lide den anden receptionist - overhovedet. (selv om hun snakker som et vandfald...)men alligevel behøver hun da ikke piske mig rundt...
Og det værste er nok at jeg så skal sætte maden klar når den kommer og det gjorde jeg så idag, og der var fiskefilet og steg, men ikke ret meget af det, og jeg vidste der var ekstra gæster til spisning idag - men ikke ekstra mad (tværtimod). Når jeg så har sat maden op, går folk så småt ud og spiser og det gør den anden receptionist også, og når hun så kommer tilbage efter de andre ærinder hun også har måtte løbe - kan jeg gå til frokost.. Og så er alt det gode mad væk... Suk! Men idag havde jeg smuglet to fiskefiletter med ud.. Hehe. Så jeg fik rent faktisk noget af det "gode" selv om de var blevet kolde...
Men pyt - bare bevidstheden om at de andre gribbe ikke fik gjort kål på det hele - om end de prøvede ihærdigt - er nok... Hehe

Jeg modtog også de underligste opkald mens jeg sad her alene (hvad jeg i øvrigt også gør nu...).
Blandt andet var der en mand der begyndte at komme med smålumre bemærkninger til mig fordi han troede han havde ringet direkte til hende han skulle tale med... (rødme rødme)
Der var også en der henvendte sig til mig på spansk fordi han også troede han havde ringet direkte...

Dagens konklusioner: (indtil videre)

- Det er ikke kun DSB man ikke kan regne med, Hur har idag stået mere eller mindre stille...

- Ting kan formuleres ret underligt og dog underholdende... Feks står der i vores elevator: ved nødstop tryk knappen ind og afvent roligt svar fra skjult højtaler... (betyder det at man får et roligt svar??)

- Der skal ikke meget til for at løfte ens humør - bare en flink mand der holder tilbage så man kan gå over vejen er nok... :-)

- Jeg kender ikke så godt forskel på svensk og norsk som jeg troede... Den charmerende svensker igår var så let at forstå fordi han er nordmand... (pinligt...)

- Man skal lære navnet på chefen i den virksomhed man er i at kende, for det kan hurtigt blive lidt flovt at bede ham man har i røret stave sit navn for derefter at finde ud af at det var chefen... (farvel til håbet om fastansættelse....)

- Jeg ved stadig ikke om jeg forstår finsk, for da jeg bød en finsk kunde velkommen og var dybt begejstret over jeg kunne forstå hvad han sagde blev jeg bagefter ret skuffet over at høre at han altså talte flydende... var det nu norsk eller svensk?? Hmm hvad er forskellen..... :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Norsk, svensk, finsk.. hvad er forskellen?! er publiceret 25/01-2006 16:01 af Lola Bunny (Lola).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.