18 år siden

Energi, husalfer og andet godt..!

P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Lige pludselig sker der bare så meget omkring mig, så jeg tydeligt mærker, hvordan mit energiniveau stiger hastigt. De mørke dage, jeg ind imellem har haft i løbet af januar, er pist-forsvundet, og hvor er det både spøjst og rart at mærke livets omskiftelser.

Jeg har lige haft to dejlige veninder på besøg i et par dejlige dage. Desværre måtte jeg jo selv på arbejde i dagtimerne, mens de to små alfer listede rundt her i mit lille gule hus – garanteret sammen med Nisse Jul derovre fra marsken, for mit vasketøj forsvandt, ener-sokker blev forenet med deres partnere, mine visne buketter blev udskiftet med de smukkeste nye og friske tulipaner, og ja selv min opvask blev væk den ene gang efter den anden :O) Det rene trylleri..!!
Kan man da være andet end glad ?? Masser af snak i timevis, klik på pennen, spandevis af kaffe og tågede røgskyer – heldigvis er vi alle 3 så hensynsfulde, at vi støtter hinandens laster..!

Ja, og så er der sket noget andet, der i hvert fald for mig er en dejlig ”sejr”, der bare gør mig rigtig glad. Jeg har nu været massør/zoneterapeut i snart 10 år, og specielt i starten håbede jeg meget på at kunne få lov at arbejde med det på min arbejdsplads. Det har flere gange i årenes løb været oppe at vende i både SU og andre udvalg, om firmaet skulle ha’ en form for personalepleje indført, og hver gang har jeg lagt billet ind på det, og hver gang er forslagene blevet syltet igen. I de seneste år har der været stille omring emnet, også fra min side – det var vel lidt som om, at jeg efter min skilsmisse for 3 år siden havde nok andet at tage mig af i min hverdag, så jeg har været tilfreds med, at min lille klinik herhjemme har kørt ganske udmærket, sådan næsten af sig selv.
Kort før jul blev jeg spurgt, om jeg var interesseret, hvis der skulle indføres en form for behandling på min arbejdsplads. Jeg kan huske, at jeg trak lidt på smilebåndet og svarede, at det kunne jeg da godt være, men et sted troede jeg vist ikke på, at det skulle blive til noget - tænkte, at det sikkert faldt til jorden igen ligesom alle de andre gange…
MEN i går morges fik jeg meldingen om, at det var vedtaget og godkendt af diverse udvalg, fabrikschef m.m., så nu er det bare at gå i gang..!! Hold da op – jeg faldt næsten ned fra månen, tror jeg :O) Jeg blev bare så glad..! Så nu kører tanker jo rundt i mit hoved om hvordan det hele skal gribes an. Jeg har fået lokale stillet til rådighed, så nu skal jeg bare ha’ det gjort klar med briks osv. Det er rigtig spændende og sjovt, synes jeg, og jeg kan knapt gå på gangen til kantinen uden at blive standset med spørgsmål om, hvornår jeg starter, og om folk kan bestille tid hos mig allerede nu. Jeg starter op den første tirsdag i marts, og satser i første omgang på en eftermiddag om ugen, men er interessen stor nok, kan det jo hurtigt udvikle sig til mere end det… Hvor er det dog dejligt, og det allerbedste føler jeg altså er, at jeg direkte blev spurgt, om jeg ville, altså at nogen havde lyst til at se mig i det job – tja, jeg føler mig vel værdsat på en eller anden måde, og det er bestemt ingen dårlig følelse :O)

I aften har jeg haft en lang og dejlig tlf.snak med min ældste datter om stort og småt i både hendes og mit liv, og det var også bare så godt. Det sætter et savn i gang i mig, kan jeg mærke – jeg vil snart på Københavnertur..! Over og gi’ dem alle sammen knus – Irene, Jonas, Annie, Peter og ikke mindst Josva. Ja uhha hvor jeg pludselig længes efter dem alle sammen…, så godt at der trods alt kun er et par timers kørsel derover..!

Kort og godt er livet igen lyst og dejligt. Februar er begyndt som den sidste vintermåned, så inden længe kommer foråret brusende !

Kærlige tanker til alle jer derude
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Energi, husalfer og andet godt..! er publiceret 01/02-2006 23:08 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.