18 år siden

Vente på forår

Kaos?
Per Z
9 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 19 dage siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 10 dage siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Vågnede op i Peters sommerhus i morges, veludhvilet og forholdsvis frisk, kikkede ud ad vinduet og konstaterede, at det heller ikke i dag lignede forår derude..!
Tværtimod – solen skinnede ganske vist, og småbitte ”vat-totter” dalede ned gennem luften. Snevejr endnu engang – øv, men smukt var det nu alligevel.
Det er som om årstid, kalender og vejret slet ikke kan blive enige i år om, hvem der skal bestemme, og indtil videre har vejret altså holdt føringen og sit tag i vinteren.

Jeg er jo bestemt ikke ene om at ha’ denne længsel efter forår, sol og lune dage i mig. Næsten uanset hvem man snakker med, bliver det hurtigt til et samtaleemne, man kan blive enige om og nikke samstemmende til.

Jeg har travle dage for tiden, og det er i grunden helt i orden, for så er der jo ikke så meget tid i overskud til denne længsel efter forår. Det er kun, når jeg standser lidt op, som i denne weekend, at jeg for alvor tænker på det. Jeg har travlt med behandlinger i begge mine klinikker – både herhjemme og på min arbejdsplads, og jeg kan li’ det. Det er dejligt at få lov til at ha’ mange mennesker i hænderne, at få lov at behandle nænsomt og kærligt eller måske lidt hårdere, alt efter behov, og det er rart at se tilfredse ansigter, når klienterne rejser sig fra briksen igen.

Til gengæld døjer jeg selv med nakke/skuldre o.s.v., og har for første gang bevæget mig op til en kiropraktor – og se, det er slet ikke så tosset endda..! Hold da op, hvor han tager fat lige så det knager og brager og man næste hører fuglene synge, og nu efter nogle dage, må jeg jo konstatere, at det hjælper, så det skulle jeg måske ha’ gjort for længe siden.

Tja, så er denne dejlige weekend ved at være overstået, og for første gang i snart et par uger, er jeg helt alene her i huset. Peter har haft ferie et stykke tid, så jeg har jo næsten vænnet mig til at være to, men det er slut nu for denne gang. Øv – hvem skal så vaske op for mig, hente træ ind til fyret og ordne mit vasketøj m.m. mens jeg drøner rundt i hverdagen ?

Ellers har jeg såmænd ikke så meget nyt at fortælle – i det store hele har jeg det rigtig godt og er tilfreds i mit liv. Kan jeg næsten andet ?

Jeg vil slutte med at sende kærlige tanker til en sød veninde, som jeg ved, ikke har det helt så nemt i livet lige nu. Vid, jeg tænker på dig..!

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vente på forår er publiceret 12/03-2006 19:38 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.