18 år siden

Mest om ham... :S

Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
7 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
4 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Ja, er endnu engang først lige kommet hjem fra musical.. Er virkelig glad for at være med.. Det er ikke det.. Men det tager bare så meget af min tid. Og har altså bare ikk så meget tid i forvejen.. Glæder mig lidt til det er overstået om et par uger.. Men vil sige at det gjorde mig mindre stresset idag efter at vi fik spillet det hele igennem fra start til slut, i stedet for at vi bare tager nogen scener af gangen.. Så det hjalp en smule..

Det endte med at Ch. og jeg tog over til St. igår ved en otte tiden.. Men der var ikke så megeet fest over det, da det kun blev mig og ham der kom.. Men mega hygligt var det.. Helt sikkert.. Vi gik de ca. 4 km hjem.. En smule køligt.. Men da vi først kom igang med at gå osv, så var det faktisk ikk så slemt.. Og det tog os en halv time.. Det var mega hygligt, hvor vi hørte musik, sang og snakkede om alt mellem himmel og jord.. En herlig dreng er han.. :)

Har endelig fået kontakt til Je.. Føler at det næsten er det eneste jeg fortæller om for tiden..!? Han havde ikke glemt sin mobil eller noget andet.. Telia, eller sårn noget, havde vist bare lavet en fejl, så han hverken kunne modtage sms'er eller opkald.. Men det virkede så endelig i går aftes.. Først ringede han mens jeg var hos St., hvor han var mega glad og sku finde en fest sammen med Fr.. Så de var vist på vej ned i byen.. :s
Senere på aftenen får jeg en besked fra ham: "Så.. Nu har mig og Ca. slået op..:-(" Og jeg var bare sårn lidt "what".. Det kunne bare ikke passe.. Et eller andet sted er det jo det jeg lidt har håbet på.. (Forstå mig nu ret).. Men har bare aldrig troet det ville ske.. For de har bare virket som at de var "meant to be".. Spurgte hvorfor og om han var okay..
Ca. var så blevet voldtaget.. Så hun følte ikke at hun kunne have ham omkring sig.. Selvom jeg aldrig har mødt hende, fik jeg fandme ondt af hende.. Det er virkelig bare det værste.. Og en kæmpe krænkelse.. Men jeg vidste bare heller ikke hvad jeg skulle sige til ham.. Kunne jo selvfølgelig høre at han ikke var tip top.. Og klart nok.. Men ja.. Det endte med at han spurgte om jeg ikke ville ringe, da jeg var kommet hjem fra St.. Og selvfølgelig ville jeg det.. Han var bare knust.. Seriøst knust.. Og vidste bare ikke hvad jeg skulle sige.. Overhovedet.. Ville så gerne sige noget så han fik det bedre.. Men var også godt klar over at jeg ikke kunne.. Men var bare så ked af at han var ked af det.. Han var virkelig knust.. Kunne jeg bare høre.. Og han har bare opgivet alt.. Det hele kan bare være ligemeget osv.. Han gider ikke rigtig noget.. Hun havde ikke engang lyst til at spille guitar igår.. Og så er den altså virkelig slem.. Følte mig bare så hjælpeløs.. Og blev så sur på mig selv over at jeg ikk bare havde noget kanont at sige til ham.. Følte bare overhovedet ikke at det hjalp ham en skid og snakke med mig om det.. Men det sagde han det gjorde, så det håber jeg da er rigtigt.. Men har lige snakket med ham.. Han har det vist bedre idag.. Og er ikke så nedtrykt.. Men stadigvæk.. Hader når folk jeg holder af ikke har det godt.. Det værste..
Men det var også bare lidt svært for mig at hjælpe ham jeg er vild med, med han kærestesorger.. Hvor meget jeg end gerne vil være der for ham altid.. Så var det bare lidt svært for mig.. Men han siger jeg er blevet til en af hans bedste venner og jeg er tit den første han ringer til med hans problemer.. - Er det godt eller skidt..:S
Altså er da glad for at han har det sådan at han føler han kan komme til mig hvis der er noget.. - Det kan han også og vil med glæde være der for ham.. Men ja, har svært ved at hjælpe ham med sådan nogen ting.. Men vil gerne.. :)

Puha.. Skole igen imorgen.. :( 2 timers engelsk og 2 timers tysk.. Fed dag.. Nej.. Den blir så kedelig.. Øv.. Og ved at vi får en stil for i tysk.. Lort.. Har ingen tid til og skrive den.. Og har også en engelsk stil. Og en fysik aflevering.. Og en matematikaflevering.. Øv.. Stress.. Jeg SKAL finde til det.. Men orker bare ikke at gå igang med det i hverdagene.. Der er bare så meget andet.. Men hele næste weekend er bare væk med musical.. Hmm.. Men lektierne skal jo laves.. Desværre..

Men smutte i bad..

Hey..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mest om ham... :S er publiceret 12/03-2006 19:40 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.