18 år siden

Men det var også det eneste han havde

Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
16 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
11 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Neeej Hr. J. var bare slet ikke noget for mig. Det var egentlig lidt trist, for allerede da jeg så ham stå der og vente, vidste jeg det. Der var noget ved hans kropsholdning - sådan lille sky musseagtig. Jeg har en "pang" kropsholdning og gang. Er meget direkte, hvis jeg gider invisterer de tid/følelser i et venskab, som direkteheden koster. Er stolt af mig selv, min hjerne, min sjæl og mine valg, hvilket min udstråling også giver udtryk for. Han havde èn udstråling, som om han ikke var god nok til verden.
Kiggede på ham og tænkte "Pyha, hvornår mon jeg kan komme væk herfra?" Ikke særlig pænt, positivt og imødekommende, men det er jo ikke noget man selv bestemmer.
Vi gik en lang tur, og sluttede af med en kop kaffe. Han var meget behagesyg, og løb rundt fordi han troede at jeg ville have det på den måde.
Da jeg var taget hjem, modtog jeg et hav af sms`r = han var faldet pladask for mig. Jeg fik kuldegysninger, og det tog mig meeeget langt tid, at få ham kottet helt af. Faktisk 6 dage...ikke så godt, men har stadigvæk et problem når det gælder "andres følelser". Det er jo egentlig ret grotesk, for selvfølgelig kan man ikke være lige glad for alle, men jeg ville så gerne...Nå, fik lukket ham af efter jeg havde prøvet at give "manden" en chance for at forklare hans adfærd. Skrev at jeg har behov for èn, som jeg ikke kan køre rundt i manègen, og som kan sætte mig på plads. Han prøvede at overbevise mig om, at han bestemt ikke gad, når nogle mennesker ville bestemme det hele (hvilket jo ikke er dèt jeg mener!) - så faldt han i på den næste forklaring...Jeg skrev, at jeg havde et problem med hans rygning. Han skrev at: "For den rette vil jeg holde op" - altså HVOR vatagtigt kan det lige blive?! Seriøst, prøv at modbevise mit indtryk af dig, ved at falde på knæene. Nej, skrev en længere sms til ham 2 dage efter (efter jeg havde kommet med et hav af mere eller mindre gyldige forklaringer af, hvorfor jeg ikke liiige ville kunne se ham i den næste uges tid). Skrev at jeg synes han er smadder sød, men at han altså ikke var HAM, som jeg søger. Skrev at han nok skulle finde hende, som han skulle have og jeg ønskede ham held og lykke med det.
Var meget lettet over at få det afsluttet, men samtidig også ked af, at såre på den måde...
Har så haft kontakt med M, og via sms siden i fredags. Han ringede så to gange i går og vi snakkede sammen i omkring 3 timer...skal se ham i morgen. Han giver mig modspil (er forøvrigt håndværker;-)) Har prøvet at holde igen med mine sommerfugle, men ham her, har altså fået dem til i den grad at flyve...Det er dejligt, men også foruroligende. Skrev omkring 100 sms`r sammen i går (mindst!) foruden telefon opkaldende, og har i dag mega ondt i min tommelfinger.
Jeg skal afleverer opgave på torsdag, så jeg må hellere komme i gang;-)

Stort smil til en dejlig dag;-)
-Dicte;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Men det var også det eneste han havde er publiceret 20/03-2006 09:11 af Dicte.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.