Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 25 dage siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Jeg har allerede kørt Mercedesen ud til værkstedet her fra morgenstunden. De skal lige køre en service på den inden den skal til syn engang i eftermiddag. Der har også været lidt problemer med strømfordelingen imellem de 2 batterier jeg har siddende i på det sidste. De vil ikke rigtig samarbejde som de skal, så det håber jeg de finder en løsning på. Det har kostet 3 sikringer på de 2½ måned jeg har haft bilen. En irriterende moment at bruge tid på.

Kl. 09.00 kører André og jeg til møde i Sønderjylland. Der vil være minimum være tre repræsentanter her fra kommunen, en fra Sønderjyllands amt, og en eller to fra div. bosteder. Andrés far har fået oplyst et ” muligvis aktuelt ”sted, og jeg et andet. Han har også fået en skriftlig indkaldelse til mødet, hvor jeg blot har fået en mail med oplysning om at et brev vedr. mødet var på vej. Jeg ved ikke hvor den er på vej hen, da jeg endnu ikke har modtaget det.

Jeg har lidt sommerfugle i maven omkring mødet. Har for ofte mødt holdningen – du er som forældre følelsesmessing involveret, så du kan ikke forholde dig optimal og realistisk til problemstillingen. Hver gang de kommer i nærheden af den holdning, så tordener jeg frem med ” ja hvis jeg ikke havde været forældre og handlet dengang, så havde I stadig sat ham i bås som adfærdsvanskelig ”. Sjovt nok, så kommer der aldrig nogen svar på det !

Min far hentede Vaks hjem fra dyrehospitalet i går. Der er ikke sket den store fremgang, men lægen vil ikke udelukke at det kan komme i løbet af en måned eller to ( det er set før ). Jeg er lidt skeptisk og forbeholden om det nu også er det rigtige. Har foreslået min far at træne med han i et børnebassin, og var i Bilka for at købe et i går. Det vil være fantastisk hvis det kan lykkes, men også en tragedie for både hunden og ham hvis det ikke kan. Jeg har sagt til ham, at han skal passe på ikke at holde fast af egoistiske grunde, men han fastholder, at der er ingen som afliver ham bare fordi at han ikke er helt rask !

Jeg ved ikke hvad Michelle har rodet sig ud i. Hun var rejst til hjem Århus i fredags, men var åbenbart kommet tilbage hertil søndag aften. Hun bad mig via sms om jeg kunne finde et tlf. nr. på det vikar bureau hun er tilknyttet inden kl. 07.00 mandag morgen. Hun skulle åbenbart meddele dem, at hun ikke mødte op til et tildelt arbejde. Jeg har gentagende gange prøvet at få kontakt med hende, men det er endnu ikke lykkes. Hun skrev på et tidspunkt at hun var på skadestuen med hendes kæreste, og senere at der var problemer imellem ham og hende.
Jeg er ikke tryg ved situationen……

Når jeg engang kommer hjem i eftermiddag skal jeg hente Claus på arbejde. Derefter skal vi have hentet Mercedesen, og så hjem til min far for at få liv i den kære børnebassin.

Jeg vil i gang med at flytte lidt rundt på rodet inden ” stumpen ” skal ud af fjerne. Har købt rundstykker, så vi kan hygge os lidt inden vi skal af sted.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mange gøremål. er publiceret 16/05-2006 07:31 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.