18 år siden

London here we come..!

Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
16 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Så er det i morgen jeg tager på storbysferie... Jeg glæder mig helt vildt meget, kan bare ikke rigtig tage mig sammen til at pakke. Det meste er vist fundet frem, så véd egentlig ikke hvad problemet er.


Har ellers fået ordnet en masse småting. Betalt regninger på netbank og restskat og vekslet penge. I weekenden blev der ryddet godt op, så kan tage afsted med god samvittighed.

Mangler bare en rejseadaptor, hvor svært kan det lige være...? Ret svært har det vist sig. Alle de steder jeg har været, har der været udsolgt!

T4 er taget afsted til Kina, véd ikke hvornår jeg ser ham igen. Han regner med at komme en tur hjem til jul...

Rita ringede i weekenden og fortalte hun rejser til Grønland i nogle måneder. Alle rejser i øjeblikket. Det er ikke fordi de ikke må det. Jeg er bare misunderlig på at de tør tage skridtet...

Min computer er gået grassat. Har dog fundet ud af, jeg kan åbne den i "safe mode", men der er mange funktioner, jeg ikke kan bruge. Troede heller ikke jeg kunne komme på nettet, men det kan man altså godt! Så venter lige lidt længere med at flyve ned i TDC og købe ny bærbar! krim har lovet at kigge på den. Noget må kunne gøres...?

Jeg har fået tid i juli til kontrol af knæet, er ret spændt på hvad han siger...

Mødte A i byen i lørdags med kæresten! Jeg blev præsenteret for hende og hun vender sig om og siger til mig: "Dig har jeg hørt meget om...!!! (NOT) Det tror jeg sgu ikke...! Gad virkeligt godt vide, hvad han har sagt om mig. Vi har jo aldrig været kærester. Så hvad kan han fortælle...?!!

Hvorfor skal han komme de steder jeg kommer og hvorfor skal han tage sin kæreste med? Kan han ikke tage andre steder hen og lade være med at pille ved mine følelser...?

Nå men i morgen skal vi afsted og jeg glæder mig til at komme ud at opleve nye steder. Nu vil jeg forsøge at gøre det pakning færdig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget London here we come..! er publiceret 26/06-2006 14:41 af den naive.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.