Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 8 dage siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
brænde
Peter
8 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Hu-fucking-rra! Har lige fundet et kapitel, der har været væk i flere uger. Begyndte at bilde mig ind, jeg var personlighedsforstyrret og min anden personnlighed havde slettet det! ;) Eller at jeg bare - i min sædvanlige forvirring - havde bildt mig ind, jeg havde fået mine idéer på skrift.

Men nope - den var sgu god nok! Jeg havde bare ikke fået det overført fra min anden computer i den fase, hvor alle computere, jeg så meget som overvejede at tænde, brød sammen i protest.

Jeg må altså også se at få skidtet samlet! Lige nu har jeg ét kapitel her, ét kapitel der ... Efter jeg egentlig havde afsluttet romanen, fandt jeg ud af, det måske var en god idé at lægge en ny vinkel ind, så den fik lidt mere liv - og var knapt så depri. På den måde bliver den alvorlige del af romanen opvejet af en mere optimistisk og humoristisk del. Men lige nu har jeg første del under ét navn, anden del under samme navn efterfulgt af 'anden del' og så en 'sammenfatning' - bare lige for at gøre det mere forvirrende for mig selv. Og så har jeg en fjerde mappe med vigtige noter og ting, jeg skal have researchet - igen med samme navn ... hm, ikke spor forvirrende! Jeg må se at blive lidt mere opfindsom.

***************************************

Ellers skulle vi havde været til Lillefyren etårs fødselsdag i morgen, men pga. Heinos job; en have, der mildest talt trænger til en kærlig hånd; og så det faktum, at Bibelot og familie kommer hjem søndag, og vi lige skal have handlet lidt ind til dem, ryddet op m.v., kommer vi ikke med. Øv! Men vi fik det også først at vide her til aften, så der var ikke rigtig så meget tid til at ændre planer.

I morgen skal jeg først og fremmest have skrevet og dernæst have givet Heino en hånd med haven, når han kommer hjem. Der skal både slås græs og klippes hæk, og så føler jeg mig ærlig talt temmelig ubrugelig, når jeg kun kan gå der og baske med armene, samle lidt grene op og ellers bare forsøge at se produktiv ud.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget *Juble!* er publiceret 14/07-2006 23:58 af Line Find-Andersen (ALFen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.